Ağır Tahrikte ne yapıyorsunuz?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
...yanınıza dişinize göre biri geldi, size göre, sizin yaşlarınızda, sizi ezebileceğini düşünen bir bayan düşünün...
Ben bir bayanla asla kapışmam; her şekilde bayanın kazanacağını bilirim. Siz bu bayan milletini yeterince tanımıyorsunuz galiba!

Şaka bir yana.. gerçekten de ben hiçbir zaman motosikletlerimi yarış maksatlı kullanmadım, kullanmam! Biri gelip samimi şekilde yalvarsa "abi ne olur, sadece bir deneme yapalım, motorların güçlerini merak ediyorum falan" dese bile böyle bir saçmalığa girişmem. Hiçbir motosikletimi limitlerini zorlayarak kullanmamışımdır. Motorlarımı sattığım kişilerin tamamı bana dua etmişlerdir. Belki de ben bu dualar sayesinde bugüne dek hiç kaza yapmadım ve hiç düşmedim.

Şu an 650 lik chooper bir makinem var ama kendisi görünüm olarak 250 lik Çinli Chooperlardan bile ufak gözükür. Bazan o çançinçonlar olayın farkında olmadan yanıma yaklaşıp, hareket çekerler. Hiç aldırmam, aynen yolumda giderim. Nasılsa ben biliyorum altımdaki makinenin limitlerini, başkalarına kanıtlamakla karnım mı doyacak? Ne gerek var hırs yapmaya? Hırs stres üretir ve ömür tüketir! Ben yaşamak istiyorum...

Ben bir bayanla asla kapışmam; her şekilde bayanın kazanacağını bilirim. Siz bu bayan milletini yeterince tanımıyorsunuz galiba!

Şaka bir yana.. gerçekten de ben hiçbir zaman motosikletlerimi yarış maksatlı kullanmadım, kullanmam! Biri gelip samimi şekilde yalvarsa "abi ne olur, sadece bir deneme yapalım, motorların güçlerini merak ediyorum falan" dese bile böyle bir saçmalığa girişmem. Hiçbir motosikletimi limitlerini zorlayarak kullanmamışımdır. Motorlarımı sattığım kişilerin tamamı bana dua etmişlerdir. Belki de ben bu dualar sayesinde bugüne dek hiç kaza yapmadım ve hiç düşmedim.

Şu an 650 lik chooper bir makinem var ama kendisi görünüm olarak 250 lik Çinli Chooperlardan bile ufak gözükür. Bazan o çançinçonlar olayın farkında olmadan yanıma yaklaşıp, hareket çekerler. Hiç aldırmam, aynen yolumda giderim. Nasılsa ben biliyorum altımdaki makinenin limitlerini, başkalarına kanıtlamakla karnım mı doyacak? Ne gerek var hırs yapmaya? Hırs stres üretir ve ömür tüketir! Ben yaşamak istiyorum...

Abi senden geçmiş artık..Nerde motorculuk ruhu...nerde serserilik...nerde Amerikan Çapır asiliği...teyy be...:pale:

Koca Cumoni abi ununu elemiş eleğini asmış...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi bende aragazı veriyorumm,biraz hareket edip duruyorumm,yarış moduna geçiyorummm,sonra ışıklar sarıya döndüğünde o çöküyo,bense çok ağır ve rahat bi şekilde kalkıyorummm,çok pis bozuluyolarr
Bi hayabusa alacam sırf senin dediğini yapmak için:)

Yok ki afilli bi motorumuz verelim gazı atalım havamızı ya.:mrgreen:

bana oldu bi kere ışıklarda momdial kh100 ara gaz cekiyo bende aşagı kalırmıyım :)
yaklaşık 200m ilerde ışıklar var yine yeşilde uzadım gittim diger ışıklarda durdum kırmızı yanıyoduyavaş yavaş geldi yaklaştı yanıma mondilal agk sanmış beni duman atınca da yag yakıyo sanmış :queen:

asm

Yanlız fazla tahrik olmayın. Fazla tahrik cildi bozabilir.

Yok yav, o traştaydı galiba :)

sen stanbula gelsene, seni fıs fıs motorcu eminle tanıştıralım:p
oluur neden olmasın.. İstanbul MT ye zaten bi sempatim var. Hele bi kaç arkadaşınız yok mu :p
Yanlız fazla tahrik olmayın. Fazla tahrik cildi bozabilir.

Yok yav, o traştaydı galiba :)

genelde olmuyorum da üzeri açık(arabanın:p)kırmızı bi bmw , içinde de sürücü olarak sarışın bir hatun görürsem ağır tahrik olabilitem artıyor :p

eyvallah eyvallah yorumlarınız için ne anladım en sağlıklısı gerek yokmuşş.

amaann.. hangi biriyle uğraşacaksınız ki.. ben bu ara gazı olayını ağır tahrikten bile saymıyorum.

Motosikleti
Dl650vstorm
ben hiç umursamıyorum,gülüp geçiyorum .gaza gelmem dolmuşa hiç binmem:)

TWG

geçen akşam fatihte ana caddede gidiyorum,
biraz agresif bi şekilde :bounce: ama kontrollüyüm yani :cherry:
ışıklarda durdum sol şeritte
yanıma bi audi A3 geldi korna çaldı işaret ediyo eliyle bana
önünü kaldırsana gazlasana filan diyor
yok dedim bende öyle numaralar :farao:
sonra ışık yandı hızlıca kalktım bi sonraki ışıkta tekrar bekliyorum
ama bu sefer sağdayım ve gene geldi bizimki :)
bana baktıgını farkediyorum ama hiç bozmuyorum
gaz vermeye filan başladı eleman iyice havaya girmiş
ben normal bi şekilde kalktım ışık yanınca
ama solumda bir pati bir lastik gıcırtısı ki görmeniz lazım :mrgreen:
sonra bi baktım ki ne göriyim?
aynama bi A3 yapışmış :p egzos dumanı bağımlısıymış meğer sonradan anladım

Son düzenleme:
Sadece gülücük selamı verip devam ediyorum,tavsiye ederim milletin canı sıkılıyorsa gidip kendine meşgale bulsun,onların oyuncağı olmayın,ne cebiniz
ne canınız yansın.....

Yanımdaki araca doğru eğilir, kolumu kaldırır, elimi kendi ekseninde yarım daire çevirip "Hayrola, aracınızda bir problem mi var?" diye sorardım.

Vereceği cevaba göre de bir karşlığım olurdu tabi. Rahatsızlığımı hissettirirdim yani.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi bende aragazı veriyorumm,biraz hareket edip duruyorumm,yarış moduna geçiyorummm,sonra ışıklar sarıya döndüğünde o çöküyo,bense çok ağır ve rahat bi şekilde kalkıyorummm,çok pis bozuluyolarr

isocan aynısını bende bi keeway arn kullanan bi bayana yaptım kız ara gazı çekip duruyo ben de cvp verdim o gaza geldi neyse yarış pozisyonu aldım sarı yandı patinaj çektim kız uçtu ben tin tin yoluma devam ettim..:queen:

Çok sahtekarsınız ha, niye milleti gandırıyonuz, sonra yok motorcular yalancı, gıcık, kıl oluyorum, ver ara gazını ışık yanınca herif bassın gitsin, siz aheste aheste kalkın yola devam edin, sinir bozucu bir durum hakketen yani.... neymiş bizi sevmemeleri normalmış.

O anki ruh halime bağlı.
Aslında soğuk kanlı olmak lazım ama, ben genelde gaza geliyorum:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar