Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben bir bayanla asla kapışmam; her şekilde bayanın kazanacağını bilirim. Siz bu bayan milletini yeterince tanımıyorsunuz galiba!...yanınıza dişinize göre biri geldi, size göre, sizin yaşlarınızda, sizi ezebileceğini düşünen bir bayan düşünün...
Şaka bir yana.. gerçekten de ben hiçbir zaman motosikletlerimi yarış maksatlı kullanmadım, kullanmam! Biri gelip samimi şekilde yalvarsa "abi ne olur, sadece bir deneme yapalım, motorların güçlerini merak ediyorum falan" dese bile böyle bir saçmalığa girişmem. Hiçbir motosikletimi limitlerini zorlayarak kullanmamışımdır. Motorlarımı sattığım kişilerin tamamı bana dua etmişlerdir. Belki de ben bu dualar sayesinde bugüne dek hiç kaza yapmadım ve hiç düşmedim.
Şu an 650 lik chooper bir makinem var ama kendisi görünüm olarak 250 lik Çinli Chooperlardan bile ufak gözükür. Bazan o çançinçonlar olayın farkında olmadan yanıma yaklaşıp, hareket çekerler. Hiç aldırmam, aynen yolumda giderim. Nasılsa ben biliyorum altımdaki makinenin limitlerini, başkalarına kanıtlamakla karnım mı doyacak? Ne gerek var hırs yapmaya? Hırs stres üretir ve ömür tüketir! Ben yaşamak istiyorum...