Ağır Abilerin Testi (BMW R1200GS-KTM 990 Adventure-BMW F800GS-Moto Guzzi Stelvio)

999 adventure hayellerimin motoru onun için tek geçiyorum ama ona sahip olana kadar en iyisi bianchi'm :)

okurken yoruldum

pufff, sonunda bitti ama bende bittim :silent:

haklısın bitti ve benide bitirdi. sanki o millerce yolları ben teptim sanki selede ben varmışım gibi oldum. emeğine sağlık :cat:

"Japon yeteri kadar, Alman sonuna kadar yapar" sloganı GS 1200 'ü en önde tutar benim açımdan. :bounce:

abicim bu 1200gs in bukadar hayran olunacak nesi var, ben bişey göremedim motorda belki yeteri kadar kullanmadım ondan sanırım devamlı kullanan arkadaşlar soylesin.

abi aslında

1 adet şehir için ve iş görmek için yani gerektiğinde alışveriş yükünü vuracaksın gerektiğinde 3-5 dosyayı muhasebeye götüreceksin gerektiğinde ulaşımda kullanacaksın.

1 adet keyif gezileri için

1 adet hız tutkusunu tatmin için

1 adet yanlızca dağa bayıra vurmalık olacak ...

kaldı ki yurt dışında tahminim olay bu.zaten herkesin garajı var , motosiklet büyük ölçüde para ve tutku meselesi.

e gel gelelim Türkiye'de bunları almak yapmak etmek çok zor.

adam çalışıyor didiniyor anca bir tane alabiliyor...

e duygular bastırılmış oluyor .. bazıları hiç alamıyor , bu bastırılmış duygularla sinire kesiyor adam sonra gelsin trafik terörü vs.

yani bu dünyada afedersiniz eşek yellense ekonomiden bilin.

bu konuyla yazdıklarımın ne alakası var ? onu bende bilmiyorum :)

test on numara bendede imkan olsa 1200 tercihim olurdu süper aletler.

benim gözümde r 1200 gs açık ara önde ve fiyatına göre motor:cat:

Harika bir karşılaştırma olmuş.990 eğlence konusunda diğerlerinden açık ara önde gibi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar