[Afyon - MT]

slm arkadaşlar yakında afyona asker olan bir arkadışımı ziyaret edecem birazda afyonu gezelim bakalım..............

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Birden fazla üyelik alarak, başka bir kullanıcıymış gibi forumlara mesaj yazmak ve başlık açmak yasaktır. Yeni nickli üyeliğiniz iptal edilecektir. Tekrarı halinde asıl kullanmakta olduğunuz üyeliğinizde iptal edilecek ve siteden uzaklaştırılacaksınız.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: teror **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben varım arkadaslar.Ankarada yasıyorum ama memleketim afyona sık sık geliyorum.bir organizasyon yapsakda bir ara afyondan ve afyon dısında oturan afyonlu hemsehrilerimizle bulusup tanıssak.bir ihtimal is seyehatine cıkmazsam 22.07 de Afyona gelebilirim.
Sevgiler

viper_1' Alıntı:
Uşak - Kütahya - Eskişehir - Afyon - Bilecik Toplanalım mı? :cat:
Volkan Merhaba,
Pek haberinizi alamıyorum ama bu kamp yeri konusunda Kütahya-Eskişehir-Afyon gayet mantıklı. Acizane tavsiyem Çifteler'de Sakaryabaşı olabilir. Ben zaten Çifteler'deyim ve elimden geldiğince yardım ederim.
Yada EMOK'un yapıldığı Büyükyayla da olabilir. EMOK'a gitmiştim ve doğa oldukça güzeldi. Ayrıca bu üç ili de ortalaması Büyükyaylayı cazip kılıyor.
Her ne zaman ve nerede olursa haberleşirsek iyi olur. Sanırım ortak yazışma motorize26 topiği. Takip etmeye çalışacağım. Kendinize iyi bakın...

Bu arada bu bahsettiğin kamp malzemeleri satan tanıdığın işyeri tam olarak nerede? Tarif edersen sevinirim.

Mrb.Kamp ve kamp alanı için daha öneriler geliyor!
Eğer Afyon ve Kütahya'da bizlere eşlik edecekse , Kırka Büyükyayla veya Çifteler Sakarbaşı olabilir!
Kesin bir sonuç yok elimde.

Ama biz Sakarbaşına geliyoruz.En kısa zamanda.Orada görüşür.Konuşuruz.

viper_1' Alıntı:
Mrb.Kamp ve kamp alanı için daha öneriler geliyor!
Eğer Afyon ve Kütahya'da bizlere eşlik edecekse , Kırka Büyükyayla veya Çifteler Sakarbaşı olabilir!
Kesin bir sonuç yok elimde.

Ama biz Sakarbaşına geliyoruz.En kısa zamanda.Orada görüşür.Konuşuruz.

Tamam Volkan, Sakaryabaşına geldiğinizde bi mail atarsan sevinirim...

irfanaltınay' Alıntı:

Bu arada sizleri de tekrar Sakarbaşına bekleriz. Geçen sefer motorlarınız bizimkilerden epey farklı olduğu için tanışma cesaretini gösterememiştik :) ama bundan sonra nasip olur inşallah...

Son düzenleme:
arkadaslar,nasip olursa ayin 29. da Afyonda olucam.Bir arkadasımında dugunu varmıs.hava iyi olursa 06 KYP 03 ümle gelirim inşallah:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
şu darülaceze ziyaretimizi bitirelim direk afyon-sultandagındayım

güzergahım adapazarı-sakarya-bilecik-bozüyük-eskişehir-bolvadin-emirdag-çay- olacak sizleride görmek isterim
kiraz ayırın bana
bide bal+afyon kaymagı çekti canım

gezi tarihi belli olsunda ona denk geleyim arkadaşlar

istanbuldan

SAYGILAR

GÖKSEL

Bu arada sevgili onlyyou26 fırsat bulabilirsem,bir aksilik çıkmaz ise geçerken sanada uğramak isterim ( çayını içmeye ). Sanırım gömü yolundan 30 km. falandı sakarbaşı,cok fazla yormaz sanırım beni. oradanda afyona geçer irfanın meşhur lokumlarından yer akşamda düğüne giderim :queen:

ophicornus' Alıntı:
Bu arada sevgili onlyyou26 fırsat bulabilirsem,bir aksilik çıkmaz ise geçerken sanada uğramak isterim ( çayını içmeye ). Sanırım gömü yolundan 30 km. falandı sakarbaşı,cok fazla yormaz sanırım beni. oradanda afyona geçer irfanın meşhur lokumlarından yer akşamda düğüne giderim :queen:

Oooo plan güzel:) Bu arada şahsıma da bişeyler ayrılması daha güzel. İnşallah dostum gelirsen beklerim. Sakaryabaşına uğraman iyi olur. Gel de balık yiyelim. Ama tabiki senden:)
Ne zaman gelirsen bana mail at. Orada olmaya çalışacağım. Kal sağlıcakla...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Miilet bende İstanbulda oturuyorum ama çaylıyım , Çaya motorumla gitmek istiyorum ama biraz da korkuyorum ehliyet yok çevirirlerse diye bakalım Göksel sana özel mesaj attım bi bakarsan sevinirim

onlyyou26' Alıntı:
Bu arada sizleri de tekrar Sakarbaşına bekleriz. Geçen sefer motorlarınız bizimkilerden epey farklı olduğu için tanışma cesaretini gösterememiştik :) ama bundan sonra nasip olur inşallah...

Hocam biz hemen her haftasonu sakaryabaşındayız tanışalım bir daha denkgelirse:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yav AFYONLUYUZ diyoruz
istanbuldan 4 motor gelicez diyoruz kimsede tık yok bide hemşeri olucaz
nasıl iş bu anlamadık ya biz bulgaristandan misafir agırlıyoruz istanbulda
hayret bişey haa

Göksel buyrun gelin başımız üstüne kardeş ..

kaymağınız balınız hazır;)

ophicornus' Alıntı:

Gel kardeş gel lokumda sıkıntı yok çatlayana kadar ikram ederim ben:cat:

şaka bi yana uğramadan geçmeyin arkadaşlar buralara gelip.Çevreyolu şubesindeyim,eminim bulursunuz benim motor yatıyor zaten kapının önünde görürsünüz:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
irfanaltınay' Alıntı:
Göksel buyrun gelin başımız üstüne kardeş ..

kaymağınız balınız hazır;)

Gel kardeş gel lokumda sıkıntı yok çatlayana kadar ikram ederim ben:cat:

şaka bi yana uğramadan geçmeyin arkadaşlar buralara gelip.Çevreyolu şubesindeyim,eminim bulursunuz benim motor yatıyor zaten kapının önünde görürsünüz:)

geçti afyonun pazarı sür eşşegi akşehire
sattım abi motoru motorsuz kaldık ama 10 güne kadar genede gelicem otobüslen
ugrarım inşallah ama bi eleman çıkıyo yola perşembe günü fastboy kardeş
motor yatarmı be abi neyse gelince bi tur verirsin artık şöyle bir sultandagı yaparım o nasıl tursa 60 km nerdeyse:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
10 gün içinde biraz zor abi pederi çarpabilirmiyim acaba onu düşünüyorum:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar