Volkan Merhaba,viper_1' Alıntı:Uşak - Kütahya - Eskişehir - Afyon - Bilecik Toplanalım mı? :cat:
viper_1' Alıntı:Mrb.Kamp ve kamp alanı için daha öneriler geliyor!
Eğer Afyon ve Kütahya'da bizlere eşlik edecekse , Kırka Büyükyayla veya Çifteler Sakarbaşı olabilir!
Kesin bir sonuç yok elimde.
Ama biz Sakarbaşına geliyoruz.En kısa zamanda.Orada görüşür.Konuşuruz.
irfanaltınay' Alıntı:nerde ne zaman?
ophicornus' Alıntı:Bu arada sevgili onlyyou26 fırsat bulabilirsem,bir aksilik çıkmaz ise geçerken sanada uğramak isterim ( çayını içmeye ). Sanırım gömü yolundan 30 km. falandı sakarbaşı,cok fazla yormaz sanırım beni. oradanda afyona geçer irfanın meşhur lokumlarından yer akşamda düğüne giderim :queen:
onlyyou26' Alıntı:Bu arada sizleri de tekrar Sakarbaşına bekleriz. Geçen sefer motorlarınız bizimkilerden epey farklı olduğu için tanışma cesaretini gösterememiştikama bundan sonra nasip olur inşallah...
ophicornus' Alıntı:Bu arada sevgili onlyyou26 fırsat bulabilirsem,bir aksilik çıkmaz ise geçerken sanada uğramak isterim ( çayını içmeye ). Sanırım gömü yolundan 30 km. falandı sakarbaşı,cok fazla yormaz sanırım beni. oradanda afyona geçer irfanın meşhur lokumlarından yer akşamda düğüne giderim :queen:
irfanaltınay' Alıntı:Göksel buyrun gelin başımız üstüne kardeş ..
kaymağınız balınız hazır
Gel kardeş gel lokumda sıkıntı yok çatlayana kadar ikram ederim ben:cat:
şaka bi yana uğramadan geçmeyin arkadaşlar buralara gelip.Çevreyolu şubesindeyim,eminim bulursunuz benim motor yatıyor zaten kapının önünde görürsünüz![]()