[Afyon - MT]

Merkezde:

Jet Motor - Ömer Çolak

Eskişehirli Motor - Ali Osman Emiroğlu

İletişim kurmak isterseni numara ve adreslerinizde verebilirim...

Var hemde az bi sayıda değil... Buluşma yapsak ben bizim ekibi toplarım ama internetten bu kadar kimse yok diyen arkadaşların kaçı gelecek acaba ?

bende konservatuvar son sınıftayım afyonda. honda xlr 125 var bitane :) toplanalım kaçalım bi yerlere havalar ısındı :)

afyooonnn :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:43 ----------

tühh yaa kaçırdım bulusmayı :( ANS nin içinde baya bi motorlu grup vardı siz miydiniz o grup???

ANS deki grup bizdik... Bu cumartesi Yine buluşma var... 1. Küçük Sanayi Sitesi Karnıbüyük oto lastik (Lastikçi Mehmet Abi) nin dükkanın önünde saat 20:00 da buluşulacak... 21:00 eşrefpaşa Askeri Fabrika girişi karşısı Hasan Arkadaşımızın kıraathanesinde gidilecek...... Motosikleti olup olmayan tüm arkadaşlar buyursun gelsin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ben neden hiç rast gelmedim sizlere..en azından okulda bi buluşma ayarlasak hiç fena olmaz..bi haftasonu gezisi de çok güzel olur..

Arkadaşlar organizasyon yapılmıyor diyorsunuz... Buluşma düzenlenmiyor diyorsunuz... Düzenliyoruz bizim her zaman toplandığımız ekip haricinde kimse gelmiyor... 22 Mayıs Saat 20:00 1. Küçük Sanayi Sitesi Karnıbüyük Oto Lastik... Burada buluşulacak... Saat 21.00 Eşrefpaşa Hasan Arkadaşımızın Kahvehanesine gidilecek... Motosikletli Motosikletsiz 2 tekere gönül vermiş arkadaşları bekliyoruz... Bu vakitten sonra kimse organizasyon yapılmıyor demesin...

Walla bende kocaeli de okuyorum finallerim var pazar sabahı gidiyorum 12 gün sonra falan gelicem... tarihi tam hatırlamıyorum 6 haziran ayazin şenlikleri var... haftaya ayrıntıları eklerim...

MRB arkadaşlar uzun zamandır motosiklet kullanıyorum afyon merkezdeyim geçtiğimiz yaz birden bire motokros merakı oluştu acemiliğimi atmak için kmx 125 aldım ama yanıma arkadaş bulamıyorum kros yada enduro tarzı motoru olan arkadaşlar arıyorum. görüşmek üzere

Ben İl Dışındayım Fakat Kulüpün Yapılandırılması İle İlgileniyorlar Şu Anda Pek Gezi Olmaz Şu Sıra...

19-22 mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2. eğirdir motosiklet şenliğine 3 motor olarak gitmeyi planlıyoruz... Ben Şu Anda Kocaeli'de bulunmam ve okul durumlarım kesinleşmediği için gitme ihtimalim %75 :) gitmeyi düşünen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir... programın ayrıntıları önümüzdeki hafta içinde kesinleşir... İletişim:
Hamdi TELEK
0506 440 12 82
msn: [email protected]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar