Peki AT'nin yaklaşık fiyatı 7500 falan olacak. uygun mu acep ?
afrika twin sorusuz bır motosıklet kullanan arkadaşım vardı . fakat artık eskidi bu model sorun cıkarmıyor ama cıkarabılır artık önemli olan cıkaraırsa tamırcıde ne kadar yatacak ve ne kadara maal olcak ayni durum butun motosıkletler için gecerli olmakla bırlıkte araştırmak lazım ben kle 500 alırdım . daha yenı daha ekonomık trafıktede rahat olur gıbı gelıyor bana epey bır araştırma yaptım bende endurolarda transalp istıyordum ama sonuçlar hep kle 500 cıkıyor yinede karar elbette sızın olacak bazen dıyorumki keşke motosıklete yeni başlasam belli işte model 125 cc ya ybr ya cbf :mrgreen:
Evet genelde hep transalp ile KLE karşılaştırılır. Mantık hep KLE der ama nedense hep transalp alınırBencede KLE çok başarılı bir motor . KLE mi TA mı derseniz ben KLE derim ama AT işin içinde olunca kafalar biraz karışık
Bence parça problemini o kadar takmaya gerek yok. Giriyorsunuz E-bay'e herşeyi alıyorsunuz. Ben arabam için gerekli parçaları bile internetten yurtdışından almaya başladım. Hem yarı yarıya daha ucuz oluyorlar.
Sahibinden.com'da en ucuz isteyen 6500 demiş oda 90 model !!
Yani tamam efsane falan ama artık yeter. Fiyatları düşsün şu AT'lerin..Bence biz Türkiye'de çok abartıyoruz.
Hocam bu soruyu hiç duymamış olalım tabiki africaKıyaslanamaz bile :rendeer: