Affınıza sığınarak kafama takılan bir soru var(Cinsellikle ilgili)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konu cinsellik ile alakılı diye başlık açmışsın ama içerik dini.

Biryerden sonra dini oluyor tabi. Yada benim cahilliğime verin kusura bakmayın.

----------------------------

Hazır konu açılmışken birde şeyi soracaktım, mesela abdest alıyoruz, alırken gaz çıkarsak abdesti tekrar almak zorundayız peki gusül abdesti alırkende gaz çıkarsa gusülü tekrar baştan mı almak gerekiyor ?:silent:

Mersin İl Temsilcisi

Hazır konu açılmışken birde şeyi soracaktım, mesela abdest alıyoruz, alırken gaz çıkarsak abdesti tekrar almak zorundayız peki gusül abdesti alırkende gaz çıkarsa gusülü tekrar baştan mı almak gerekiyor ?:silent:

oldukça faalsin be kankam :bounce::queen:
evet, baştan alman gerekiyor. bir damla işesen bile yenilemen lazım....
abdest dinin direğidir. çatlarsa elinde bir şey kalmaz...

bunları neden motor sitesine yazdığını biraz anladım , konuyu motora bağlamaya başladın :cherry:

hayır tekrar alman gerekmiyor. o abdestle yani gusül abdestiyle namaz kılamıyorsun. ama burda mezhep de işin içine giriyor. Hanefiler'de gusül abdestiyle namaz kılabiliyorsun ama şafilerde gusül abdestinden sonra bir de namaz abdesti almak gerekiyor. yani iş teferruata gidiyor. Sana herşeyi sorabileceğin bi hoca'nın numarasını vereyim mi :queen:

Öncelikle medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim fakat bu konu için yanlış site seçtin :)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  1.2.18.Politik, siyasi ve dini konuların konuşulması "Konu Dışı" forumu dahil yasaktır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar