Eğer bunu sürüş kabul edersek Halil arkadaşımızı tek geçerim
Bence Halil daha güzel sürüyor.
Benim fiktim gayet iyi kullanmış adam örnek olacak diye 1000 lik motorda 100 le sinyal vere vere gitmek zorunda değil .. Biraz eylenmiş kaza da yapsa %99 kendi canına zararı olur araba sürücüleri kafeste bişey olmaz .. Bu zamana kadar Barkını bir çok yönde çok negatif eleştirim oldu misal son çektiği reklam videosunu yerden yere vurdum ama bu video özüne dönmüş özledik be bu şekilde sürüş videolarını .. Evet tehlikeli hareketler evet şehir içi ama biizlerde gencizlan varsa totosuna güvenen yapsın yapamıyorsanızda saygı duyun kenardan izleyin risk adamın riski kimseyi bağlamaz ..
Bir arkadaş taksiciyi sıkıştırdı hareket yaptı demiş .. Taksiciler günde 750 kez sıkıştırıyor önüne kırıyor her haltı yiyor biz sadece stem edecek değiliz bizde bişeylere yaparız sıkıntı
Benim fiktim gayet iyi kullanmış adam örnek olacak diye 1000 lik motorda 100 le sinyal vere vere gitmek zorunda değil ..
Bu arkadaş hala hayattaysa, ondaki balın aynısından istiyorum ben. Burada hayran olunabilecek bir şey varsa o da aşırı şans.
Yanlış duymadıysam bu arkadaş rahmetli oldu motor kazasında...