AEA ile Motoplusta gizli çekim yaptım F modeller hakkındaki görüşleri( çok doğal)

İstiklal'de röportaj yaparken arkadan el sallayan adamlar gibi geldi bana videoyu çeken arkadaş:) arada çıkıp bakıyor falan eheh.

Yeni model mi alalım yoksa eski ağır abilerden mi ? Al kardeşim eski ağır abilerden, münkünse 20 yaşında ve 150 bin km'de olsun. Ne çöplere meraklı milletiz ya...

Ben de istanbulda geçen yanından geçtim seni gördüm selam verdim korna bastım diyenleri anlamıyorum. Bu kadar küçük mü bu istanbul :) ben 250 binlik çorlu da hiç bi tanıdıkla karşılaşamıyorum

Adam ducati sürüyor,ne yağ koyayım ağaaabey diye soruyor. Al sana ülkedeki 2.el motosiklet piyasası.. Barkın aga harbi sabırlı,her etkinlikte orda burda abi lastik,abi yağ,abi bok püsür tavsiye edermisin diye sorsalar kafayı yerdim.

Barkın usta vatandaşa güzel cevap vermiş ''Oku ilk emir'' diye ! ::alkiis::

sorsan "motorcuyum"; ama bindiği motora ne yağ koyacağını bilmiyo. Barkın ona orda içinden bi ana-avrat dümdüz gitti zaten.

usta hem soru soruyon hem de adama muhalif oluyon seviye 1 e gittim 3 olmaz mı neyin pazarlığı.. kendini yetenekli görüyorsan zaten gidersin adam nerden bilsin senin durumunu.. (BU ARADA 2 ALMADAN HONDA 3 E KABUL ETMEZ BİLGİN OLSUN )
adama f karşılaştırması diyon yok çekmem diyor hala bi inat bi ısrar..
dostlar alışverişte görsün hesabı bi video olmuş..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
usta hem soru soruyon hem de adama muhalif oluyon seviye 1 e gittim 3 olmaz mı neyin pazarlığı.. kendini yetenekli görüyorsan zaten gidersin adam nerden bilsin senin durumunu.. (BU ARADA 2 ALMADAN HONDA 3 E KABUL ETMEZ BİLGİN OLSUN )
adama f karşılaştırması diyon yok çekmem diyor hala bi inat bi ısrar..
dostlar alışverişte görsün hesabı bi video olmuş..

evet hondayla bugün görüştüm zaten kabul etmiyorlar. 2 görmeden 3 olmuyormuş. bu yaz ikisinede muhakkak gitmeli kendimi geliştirmem lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
barkın abi ile çanakkale motor festivalinde görüştüm konuştum samimi dürüst biri bence birde ataşehir yamahada fotograf çekildi kimseyi kırmadan fotograf çekildimotoru bana barkın abi sevdirdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar