AEA Dün Kaza mı Yaptı ?

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Kaza videosu az sonra AEA'nın youtube kanalına yüklenecek.

Zeki adam, aynı kazayı biz yapsak ölürüz mk.Geçmiş olsun biladerimize

Kaza videosu youtube kanalına koyulmak üzere.İyi Forumlar bu arada fuat domaniç Halkalı acıbadem yoğun bakımdaymış Arkadaşlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

https://sendvid.com/175robid buyrun kaza videosu ben size yayınlanamdan sunayım

AEA'da Ducati Scrambler var anladığım kadarıyla sarı renkli.
Ya nasıl anlamsız bir kaza bu, boş yolda git adama çarp...

Fuat domaniç geçen pistte virajdaki motora bodoslama girmişti. Aea ile hastaneye kalkmışlar yazıyor. Yine aynı durum olabilir...

Aynenn dediğim gibi olmuş. Fuat domaniç yine badozlama saçma sapan kaza yapmış. Bu adam motoru bıraksın...

Son düzenleme:
Fuat abi de arkadan gömmüş ama Barkın abi de yavaştan sağa çekiyor dikkat ederseniz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gecmis olsun. Kaza, adi ustunde kaza iste, beklenen gibi olmuyor meret. Insallah en kisa surede tam olarak sagliklarina ulasirlar.

Benim anladığım Barkın en soldaki arkadaşı sağlıyor; Fuat Domaniç ise "Dur ben hepsini sağlarım" diyor ama olan oluyor...

Ne korkunç :cyclopsan Çok geçmiş olsun.

Çarpma anında Barkın'ın kamerasından düşüşünü izlerken tüylerim ürperdi, İyi ki kolu, bacağı Mt- 10'un arka tekerine filan sıkışmamış.

Sanırım Domaniç o an başka bir şeye odaklandı, umarım bir an önce sağlığına kavuşur.

Mt-10 için çok heyecanlıydı, sağlık olsun diyelim.

Aynenn dediğim gibi olmuş. Fuat domaniç yine badozlama saçma sapan kaza yapmış. Bu adam motoru bıraksın...
http://www.youtube.com/watch?v=SC4QtqDYIUs

fuat abinin sanırım bir rahatsızlığı var (belki tansiyon belki başka bişi) ve bundan ötürü bazen algıları adeta kapanıyor gibi.
her iki kazada da benzer şekilde refleks ve algılama sorunu yaşıyor bence. umarım her ikisi de en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar.
Allah daha beterlerinden korusun inşallah

Grup sürüşlerinin handikapı. Arkadan da hızlı ve bi tuhaf gelmiş. Geçmiş olsun..

DKN

r1 de olduğu gibi uyuklamış yine, ofsayta düşmüş fuat.. kaçış manevrası dahi yapmamış. pist dışında bu hızda yapılan grup sürüşü zaten tehlikelidir. bunlarda solo Türk pilotu değil sonuçta.. kaza geliyorum der anlayana

r1 de olduğu gibi uyuklamış yine, ofsayta düşmüş fuat.. kaçış manevrası dahi yapmamış. pist dışında bu hızda yapılan grup sürüşü zaten tehlikelidir. bunlarda solo Türk pilotu değil sonuçta.. kaza geliyorum der anlayana

Dostum fuat domanicin şekeri çıkmıs

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Fuat Domananiç gibi yılların motorucusu nasıl arka arkaya iki kere bu kadar mantıksız hatalar yapar aklım almıyor.Sanırım Barkın'ı silme geçip biraz heyacan yaratmak istedi ama Barkın'ın belkide diğer motorcu ile güvenlik amaçlı aradaki mesafeyi açmak için hafif sağa konumlanacağını tahmin etmedi.Çok ucuz gereksiz bir kaza.Çok gereksiz risk almış.Bu yüzden grup sürüşlerini sevmiyorum.İçim cız etti valla ikisi içinde.Çok çok geçmiş olsun.Umarım bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fuat Bey bence kotasını doldurmuş, motosiklet hayatına son vermeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar