AEA Dün Kaza mı Yaptı ?

Arkadaşlar bildiginiz üzere dün altınlı gece'nin iptal oldugunu sosyal medyadan duyurdular.Herkesin aklında acaba fuat domaniçle şilede kaza mı oldu sorusu.Bilen bi arkadaşmız varsa durumun ne olduğunu söylerse sevinirim.İyi forumlar.

Evet Kaza olduğu bilgisi geldi.

Fakat başka bir haber henüz yok.

DKN

nolucak kaç yaşına geldiler. emekliye ayrılıp toplanan hasılatla motosiklet giyim aksesuar, bakım servis, sürüş kursu açmanın zamanı gelmedi mi

[/COLOR]
nolucak kaç yaşına geldiler. emekliye ayrılıp toplanan hasılatla motosiklet giyim aksesuar, bakım servis, sürüş kursu açmanın zamanı gelmedi mi

Dostum bu senin görüşün barkın babuş 42 yaşında daha dün calıfornıa super bıke school adı altında bi vıdeo paylaşıldı AEA'da keıth code un oğlu dylan code 47 yaşında pist yılın 100 gününü pistte geçiriyormuş :) Bi Gözat

DKN

Dostum bu senin görüşün barkın babuş 42 yaşında daha dün calıfornıa super bıke school adı altında bi vıdeo paylaşıldı AEA'da keıth code un oğlu dylan code 47 yaşında pist yılın 100 gününü pistte geçiriyormuş :) Bi Gözat

bende en az senin kadar severim barkın babuşu, o yüzden öyle dedim. bakıyorum şimdi

Keşke bir bilgi gelse. Bilgi olmaması kötüye yoruluyor ne yazık ki...

Obs

Ne olmus acaba? Cilgin ihtuyarlarima ve Mt 10 a bir sey olmamistir insallah!

ABD başkanımı bu adamlar yahu 1 gün geçmesine rağmen haber alamıyoruz. Kaza ise kaza, bir açıklama yapsalarda bu kadar meraklanmasak.

http://lm.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.motoetkinlik.com%2Faltin-elbiseli-adam-barkin-bayoglu-ve-fuat-domanicten-kaza-haberi%2F&h=CAQFo6DiV&enc=AZPDITfzeSssRI5lFhWjtWrifgNF8T8WPdnai8wBQ8YVddOyC-qAHJ02YqPs-1QavBc&s=1

İşallah ciddi birşey olmamıştır ,
Yine işallah barkın reis kaza sırasında ducati panigale'yi kullanmıyordur,
Gerçekten üzüldüm
Çok geçmiş olsun.

İnşallah kimsede bir şey yoktur. Umarım biran önce güzel haberleri alırız.
Gerçekten çok üzüldüm. Geçmiş olsun dileklerimizle.

Fuat domaniç geçen pistte virajdaki motora bodoslama girmişti. Aea ile hastaneye kalkmışlar yazıyor. Yine aynı durum olabilir...

Evet Barkın abi ve Fuat abi kaza yapmış birazdan youtubeden videosunu yayınlıcaklarını söylediler beklemedeyiz. Umarım ciddi birşey yoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar