Adventure Touring S1000 XR 900 GS 900 XR 1250 GS, Suzuki 1000 GX, Ducati, Honda

@73845
Hocam hayırlı olsun,önce tez zamanda motorunuza kavuşmayı sonrasında kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız inşallah. Dediğim gibi aslında alınmış kararın onayını arıyordunuz.

nyk

Cok alakasız motorların arasinda kalıp kismen liste disinda bir tercih yapmissiniz. Test surusu yaptınız mi bilmiyorum ama yapmadıysanız mutlaka yapın çünkü listedeki motorlar birbirinden çok farklı. Ayrıca yazdiginiz bir çok bilgi de hatalı duruyor ya da kafanız çok karismis. Baska motorlar icin saft aktarmalı istemiyorum, o agirlikta motor 4 silindirli olmalı vs yazmisiniz ama GS 2 silindir boxer motorlu ve saft aktarmalı bir motosiklet en basitinden.

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
İmkanım dahilinde olsa 1300 ADV yerine GS 1250 ADV yi tercih ederdim.
Şaft, boxer vs olmayacaksa da mutlaka Kawasaki Versys 1000SE düşünürdüm. Hatta yeni gelecek olan model 1100cc sanırım.
En uygun fiyatlı seçenek ise Triump Tiger 1200 GT PRO. Çok uzun olmasada test sürüşü yapmıştım. Gerçekten çok iyi alet. Tam F/P ürünü...

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
sınırsız param varsa multistrada v4 alırım

orta şeker param varsa adv 1390

az param varsa tiger 1200 gt

tabi sürenlere sormak lazım kağıt üstünde konuşuyorum benim bu motorların hiçbirinde tecrübem yok :pr:

pesinen not: bmw gs 1300 adv almissin sanirim
uzerine tartismak bile yersiz, harika secim, hayirli olsun

ducati haric digerlerini kullandim

1- TRANSALP 750
eger daga tasa vuracaksan, hafiflik gerekiyorsa, aralarinda en iyisi bu
tenere daha mantikli bence, yada fiyat konusunda sorun yoksa desert x ikisinden de daha guzel bence
asagidaki secenekleri daga tasa vurmayacagini hesap ediyorum
hic sicaklik hissetmedim surerken

2- BMW 1250 GS
fiyattan yana sorun yoksa bence en guzeli bu olur, kesinlikle cok iyi bir motor
uzun yollarda cok rahat
guzel sicaklik veriyor :)

3- Ducati Multistrada V4
surmedim ama yamaha tracer serisini yada bmw s1000xr serisi gibi geliyor bana, cok adventure degil bence

3- V strom 1050
fiyat performans olarak buyuk motorlar icinde bence en iyisi bu, kaliteli malzeme, en iyi vites.
cok guzel motor bence, bazi eksileri var, tasarim göreceli, ikinci el dusundurucu ama alir uzun yillar tutarim elimde dersen, bence en iyi fiyat/performans bu olur
surdugum zamanlardan sicaklik hissetmedim

4- KTM 1290
normal insan evladinin binecegi makina degil, gaz kolu, alt tarafta kopan kiyamet baska birsey
cok guzel makina ama bence biraz hakimiyet istiyor
sicakligi guzel veriyor :)

Son düzenleme:
şaftlı motorlardan korkuyorum deyip, çift silindiri beğenmeyip, hem çift silindirli hem de şaftlı en pahalı motoru almaya karar vermek de bayağı ilginç olmuş. neyse gerçekten aldıysanız hayırlı olsun diyelim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar