Adsl kota kullanımı yardım!

o kampanyalar 2 yıl tahaadüt ettiriyor çıkarsan hem modem hem de indirimleri peşin peşin ödüyorsun.

1 sene tahahhüt kabul ederek başladım özel şirketin aboneliğine....6-7 senedir ttnet kullandığımı ve bundan sonra internetsiz hayatın çekilmeyeceğini düşünürsek sorun yok bence..tabi sen 3-5 ay sonra internet kullanmayacam artık derim diye düşünüyorsan ayrı :) ...kaç senedir internet kullanıyorsun???

ben smile geçtim diye moralim bozuluyordu ttnet çıkmıştım ama şuda var ttnet çok hızlıydı kota gidiyordu yani 4 gb limitliydi benim :) ,smiley yavaş yavaş derken siteler açılmıyor değil açılıyor 3-4 saniye geç, benim için daha iyi ,abuk sabuk sitelere girince yavaşladığı için hemen kapatıyorum fazla götürmüyor smileydeyim bi sorun yok şu an sorun yaşayanlar genellikle telefon hatlarının bozukluğundanmış smiley iyi yani ben kullanıyorum şu an ...................

Mersin İl Temsilcisi
sızırsıza geç, dileğini yaşa, hesap kitap tutma. zaten daha düşük ödeme yaparsın. arada 20 tl var

1 sene tahahhüt kabul ederek başladım özel şirketin aboneliğine....6-7 senedir ttnet kullandığımı ve bundan sonra internetsiz hayatın çekilmeyeceğini düşünürsek sorun yok bence..tabi sen 3-5 ay sonra internet kullanmayacam artık derim diye düşünüyorsan ayrı :) ...kaç senedir internet kullanıyorsun???

2003 yılından beri kullanıyorum.fax modemden direk bağlıyordum o zamanlar. yurt dısındaki akrabalarımız ile görüşmek için almıştık . ixir internetti :) son 4 yıldır imzamdaki interneti kullanıyorum 70mpbs ile 100 mpbs arasında gidip geliyor.çevremdeki birçok tanıdığımı bu şekilde indirim bahanesi ile söğüşlediler. Ben her an online birisiyim benim için illaki internet olmadan olmaz. sevgiler...

2003 yılından beri kullanıyorum.fax modemden direk bağlıyordum o zamanlar. yurt dısındaki akrabalarımız ile görüşmek için almıştık . ixir internetti :) son 4 yıldır imzamdaki interneti kullanıyorum 70mpbs ile 100 mpbs arasında gidip geliyor.çevremdeki birçok tanıdığımı bu şekilde indirim bahanesi ile söğüşlediler. Ben her an online birisiyim benim için illaki internet olmadan olmaz. sevgiler...

peki bu kadar hıza nasıl ulaşıyorsunuz benim bırakın 73'ü 5 yada 6 Mb/s geçmiyor bende 4gb limitli kullanıyorum.:silent:

o zaman 1 sene tahahhüt vermeninde bir mahsuru yoktur...aldığınız hizmet ttnet ile aynı,bir arkadaş yukarda smile ile daha yavaşım ama sorun yok demiş..bende öyle bir problem olmadı...şuana kadar hiç sorun yaşamadım...hatta bir gün beni arayıp bir sorunum varmı diye sordular ,şaşırdım kaldım :cat:

güncellemeler otomatik algılanıp ve yükleniyor olabilir birde kullanıcı adı ve şifreni başka biri biliyormu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar