Adım Adım Karadeniz Tatili

Karadeniz'in güzellikleri ve geziniz mükemmel olmuş.:cat:

Paylaşım için teşekkürler.

çok güzel bir gezi olmuş korkut kardeş. doğa ve resimler çok güzel. bizlerle paylaştığın için teşekkürler. :rendeer:

Bir Karadeniz gezisi daha, bu sene Karadeniz oldukça revaçta anlaşılan.
Kars çoban köpeği, dün bir müşterimde de gördüm, 6 aylık olmasına rağmen oldukça iriydi.
Evet, gezin bir memleket ziyareti havasında olmuş, bu güzel yerlerin fotoğraflarını bizimle paylaştığın için teşekkürler.
Daha güzel gezileri de bizimle paylaşman dileğiyle.

Karadeniz'in güzellikleri ve geziniz mükemmel olmuş.:cat:

Paylaşım için teşekkürler.
Eyvallah Abi:rendeer:
çok güzel bir gezi olmuş korkut kardeş. doğa ve resimler çok güzel. bizlerle paylaştığın için teşekkürler. :rendeer:
Eyvallah Abi:rendeer: harbiden güzel yerler:rendeer:
Bir Karadeniz gezisi daha, bu sene Karadeniz oldukça revaçta anlaşılan.
Kars çoban köpeği, dün bir müşterimde de gördüm, 6 aylık olmasına rağmen oldukça iriydi.
Evet, gezin bir memleket ziyareti havasında olmuş, bu güzel yerlerin fotoğraflarını bizimle paylaştığın için teşekkürler.
Daha güzel gezileri de bizimle paylaşman dileğiyle.

Eyvallah:rendeer:Memleket Kastamonu oradan Sinop,Türkeli ve köyleri ,Çatalzeytin,Abana,İnebolu ve Kastamonu.
İnşallah beraber gezi yapmayı isterim:rendeer:

yeni baktım daha topiğe

abicim muhteşem geçmiş belli fotograflarınla bizede aktardıgın için teşekkürler :rendeer:

Karadeniz muhteşem yemyeşil

abi agacın tepesinde meyve toplarkenki fotografına bayıldım ve kıskandım :mrgreen:
hemen köy aklıma geldi :)

Hocam güzel gezi olmuş.Kazasız sorunsuz nice yollar.
Teşekkür ederim :rendeer:
fotograflar için teşekkürler korkut. güzel kareler
Teşekkürler Çağlacığım:rendeer:
yeni baktım daha topiğe

abicim muhteşem geçmiş belli fotograflarınla bizede aktardıgın için teşekkürler :rendeer:

Karadeniz muhteşem yemyeşil

abi agacın tepesinde meyve toplarkenki fotografına bayıldım ve kıskandım :mrgreen:
hemen köy aklıma geldi :)

Teşekkürler Ablacığım :rendeer:Armutların iyilerini toplamaya çalışıyordum.:p:mrgreen:

zonguldak/ kdz.ereğli? Sahilimiz güzellik açısından dünyada 3. dür . Rekor kitabınada girdi :) bekleriz :)

emeğinize sağlık:) kıskanmadım desem yalan olur hiç bilmiyorum memleket havası nasıl birşey:) ayrıca benimde gözümden kaçmadı kars çoban köpeği onu görmek için bile gidilir:mrgreen:eşinede selamlar...

Gaziantep İl Temsilcisi
eline yüregine tekerine sasglık dostum fotolar için teşekürler...

korkut kardeşim paylaşım için teşekkürler, güzel gezmişsin, bu arada doğum günün kutlu olsun:rendeer:koyu bir yeşilaycı olarak dikkatimi çeken amma cigara tellendirmişsin be abi:pr::mrgreen:
mutluluğunuz daim olsun, gezmeye devam

emeğinize sağlık:) kıskanmadım desem yalan olur hiç bilmiyorum memleket havası nasıl birşey:) ayrıca benimde gözümden kaçmadı kars çoban köpeği onu görmek için bile gidilir:mrgreen:eşinede selamlar...
Teşekkür ederim yenge :rendeer: Aleyküm selam Sizde Ergun abiye selamlarımı iletin:rendeer:
eline yüregine tekerine sasglık dostum fotolar için teşekürler...
Eyvallah kardeşim:rendeer:
korkut kardeşim paylaşım için teşekkürler, güzel gezmişsin, bu arada doğum günün kutlu olsun:rendeer:koyu bir yeşilaycı olarak dikkatimi çeken amma cigara tellendirmişsin be abi:pr::mrgreen:
mutluluğunuz daim olsun, gezmeye devam

Eyvallah abi .:rendeer:Sigara içerken çıkmak gerçekten kötü bir şeymiş bir daha sigarayla hiç bir foto karesine girmem::utangac:::utangac:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar