Eyvallah Abi:rendeer:Karadeniz'in güzellikleri ve geziniz mükemmel olmuş.:cat:
Paylaşım için teşekkürler.
Eyvallah Abi:rendeer: harbiden güzel yerler:rendeer:çok güzel bir gezi olmuş korkut kardeş. doğa ve resimler çok güzel. bizlerle paylaştığın için teşekkürler. :rendeer:
Bir Karadeniz gezisi daha, bu sene Karadeniz oldukça revaçta anlaşılan.
Kars çoban köpeği, dün bir müşterimde de gördüm, 6 aylık olmasına rağmen oldukça iriydi.
Evet, gezin bir memleket ziyareti havasında olmuş, bu güzel yerlerin fotoğraflarını bizimle paylaştığın için teşekkürler.
Daha güzel gezileri de bizimle paylaşman dileğiyle.
Teşekkür ederim :rendeer:Hocam güzel gezi olmuş.Kazasız sorunsuz nice yollar.
Teşekkürler Çağlacığım:rendeer:fotograflar için teşekkürler korkut. güzel kareler
yeni baktım daha topiğe
abicim muhteşem geçmiş belli fotograflarınla bizede aktardıgın için teşekkürler :rendeer:
Karadeniz muhteşem yemyeşil
abi agacın tepesinde meyve toplarkenki fotografına bayıldım ve kıskandım :mrgreen:
hemen köy aklıma geldi![]()
Eyvallah Kardeşim:rendeer:maşallah maşallah güzel gezi olmuş korkut. ellerine saoğlık:rendeer:
Eyvallah Şahinim :rendeer:Temeli çok iyi tanıyormuş:queen:Tekerine sağlık korkut abi
Temel abinin arkadaşını çok beğendim :queen:
Eyvallah Şahinim :rendeer:Temeli çok iyi tanıyormuş:queen:
Önümüzdeki sene beraber çıkalım abi :rendeer:
Temel abiyide alalım da aradaki hasrete son verelim artık![]()
zonguldak/ kdz.ereğli? Sahilimiz güzellik açısından dünyada 3. dür . Rekor kitabınada girdibekleriz
![]()
Teşekkür ederim yenge :rendeer: Aleyküm selam Sizde Ergun abiye selamlarımı iletin:rendeer:emeğinize sağlıkkıskanmadım desem yalan olur hiç bilmiyorum memleket havası nasıl birşey
ayrıca benimde gözümden kaçmadı kars çoban köpeği onu görmek için bile gidilir:mrgreen:eşinede selamlar...
Eyvallah kardeşim:rendeer:eline yüregine tekerine sasglık dostum fotolar için teşekürler...
korkut kardeşim paylaşım için teşekkürler, güzel gezmişsin, bu arada doğum günün kutlu olsun:rendeer:koyu bir yeşilaycı olarak dikkatimi çeken amma cigara tellendirmişsin be abir::mrgreen:
mutluluğunuz daim olsun, gezmeye devam