güzel gezi olmuş, fakat kasklarınız kalitesiz geldi sankionları değiştirmenizi öneririm.
Adem abi kare ler güzel.. Üşüdüm ama bakarken![]()
Güzel gezi olmuş
Kask olayı önemli, 200 liraya iyi bir kask alabilirsin, valla ben bir ilçedeyim benden başka kask takan görmedimale:
İrfan abim benim. Sağolasın. Düşünmen bile yeter. O motor beni daha 10 yıl daha götürür. Allah ömür verirse. Kask olayı alacam bitane para biriktirip. Şuan elimde 5-6 hatta daha çok kask var ama hepsi ucuz kasklardan. En pahalısını 75 liraya almıştımkaskın kalitelisine ehemmiyet gösteren arkadaşlarımız şu adem kardeşimize el birliği yapsalarda yorum yerine dostluk, düşünce ve iyi niyet göstergesi olarak şöyle heybetli kaliteli pahalı, bir kask alsalar nasıl olurdu acaba ?
bir atasözü derkireis çok, apaçi yok .
hatta motoruda bir hayli eski :cherry:
adem bana bi kask yollasa na be:mrgreen:İrfan abim benim. Sağolasın. Düşünmen bile yeter. O motor beni daha 10 yıl daha götürür. Allah ömür verirse. Kask olayı alacam bitane para biriktirip. Şuan elimde 5-6 hatta daha çok kask var ama hepsi ucuz kasklardan. En pahalısını 75 liraya almıştım
koray kardeşim sağol.
adem bana bi kask yollasa na be:mrgreen:
benim ki 25 tl liklerden paranın kimde olduğu belli oldu:queen:
heybe de 10 numara made in bodrum![]()
heybe tam balığa gitmelik bütün malzemeyi doldur git:cat:he he benimkilerin hepsi made in channa. Vereyim bitanesini sana. Heybeme laf yok :queen:
He yav iç lastik. Benim motur iç lastikle daha hızlı gidiyo. İçine hidrojen gazi pompalıyom. Moturum 10 kg daha hafifliyo :queen: gel ben öğreteyim sana balık tutmasını.ne iç lastik mi?
adem artık iç lastikli motor mu kaldı dostum be yaw:queen:
bende bu gün balığa gidecektim nöbetten geldin eksik malzemeleri aldım biraz uyuyayım dedim ama hem uyanamadım hemde hava yağışlıale:
Paylaşım için teşekkürler.Güzel kareler,güzel mekanlar.Tekerinize sağlık.