Tam üç hafta dile kolay rakamla 3 haftadır at binmeyen ben o gazla irfanı evet namı değer piyanist imi yalnız mı bırakırmıymışımdırgene 
İşin şakası bir yana uzun zamandır işlerin yoğunluğundan motoru yerinde çalıştırmaktan sıkılaraktan Program yapayım dedim.Perşembeden Bora kardeşle cumartesi için uçmakdere yapalım derken benim iş programı cumartesi ye kayınca pazar boşa çıktı.
Bu seferde boranın programı bozuldu,buradan tekrar özür diliyorum kardeşimden,yakın zamanda telafi edeceğiz kısmet olursa ,
Kısaca benim ekürüleri acil telefonla toplayıp adapazar yolları taştan misali düştük yollara tıngır mıngır,irfanı bulduk tepenin başında sonrası hasret gidermece
Burada irfanın atlamasını bekliyoruz,
sonra öğreniyoruzki (tabiii güneşin altında bekle bekle beyinler hoşaf)
İrfan atlarken düşerim de madara olurum diye atlama
Resimin hası da buymuş
Bunlarda atlayacak arkadaşların hazırlık aşamaları
ne diyelim iyi atlamalar
Ayrılık vakti ...
Benden bu kadder
Mutu - Mustafa da çok istemişti gelmeyi bizimle ancak olmadı ve onun yerinede gezdik birazcık,dönüşü de karasu-ağva-şile üzerinden yaptık.
Buda son resim acarlar longozundan
İşin şakası bir yana uzun zamandır işlerin yoğunluğundan motoru yerinde çalıştırmaktan sıkılaraktan Program yapayım dedim.Perşembeden Bora kardeşle cumartesi için uçmakdere yapalım derken benim iş programı cumartesi ye kayınca pazar boşa çıktı.
Bu seferde boranın programı bozuldu,buradan tekrar özür diliyorum kardeşimden,yakın zamanda telafi edeceğiz kısmet olursa ,
Kısaca benim ekürüleri acil telefonla toplayıp adapazar yolları taştan misali düştük yollara tıngır mıngır,irfanı bulduk tepenin başında sonrası hasret gidermece
Burada irfanın atlamasını bekliyoruz,
İrfan atlarken düşerim de madara olurum diye atlama
Resimin hası da buymuş
Bunlarda atlayacak arkadaşların hazırlık aşamaları
ne diyelim iyi atlamalar
Ayrılık vakti ...
Benden bu kadder
Mutu - Mustafa da çok istemişti gelmeyi bizimle ancak olmadı ve onun yerinede gezdik birazcık,dönüşü de karasu-ağva-şile üzerinden yaptık.
Buda son resim acarlar longozundan