Adana'lılar bu hafta da HATAY'daydı.

Arkadaşlar,
Harikasınız, imrenmemek elde değil. Suat kardeşimin sucuklarla olan resim karesi günü özetliyor.
Sonraki gezide katılabilmek dileği ile.:cat:

Yine bizi hasetimizden çatlatan güzel bir gezi yapmışsınız.:)
Ayağınıza sağlık.

Keyifli bir gezi oldu katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim başka mt ler kıskanmayın ne olur gelin beraber gezelim güzel olur:):):)

Adana İl Temsilcisi
gezilerimize gelen,gelemeyip de gönülden katılan herkesi bekleriz.güzel yorumlar için herkese teşekkürler dostlar.

Bu hafta da havanın güzel olmasını fırsat bilip,Çarşamba toplantısında kararlaştırdığımız,HATAY gezimizi gerçekleştirdik.12 motor ve 14 kişilik bu gezide,aslında amaç motora binmek ve yolda olmaktı.ama gitmişken tabiiki oraya has tadları tatmadan gelmek de olmazdı.her zamanki gibi İSKENDERUN-BELEN-KICI da bildiğiniz motorları savuran sert rüzgar vardı.ama bu şartlar bile gezimizi olumsuz etkilemedi.çok keyifli,bol kahkahalı bir gezi oldu.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.buyrun resimler

Güzel bir gezi olmuş! yüreğinize sağlık.. Bende katılmak için teşebbüste bulundum ama sanırım biraz erken gelmişim, iptal edildiğini sanarak geri döndüm. :(

Son düzenleme:
güzel bir gezi oldu katılan emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.

gelemeyen arkadaşlarımında gelmesini çok isterdim, inşallah birdaki sefere.

vay dostlarım,herzamanki gibi yine çok keyifli bir geziye imza atmışsınız.tebrikler.

Dostların toplanması,birlikte yol yapması,yenilip içilmesi ve bol bol muhabbet,e bide tüm bunların kanıtlanıp yayınlanması teşekkürler Bora bey,emeği geçen herkese bu güzellikler için teşekkürler.

Sevgili bora cığım vallahi güzel bir gezi yapmışsınız ; Tepsideki köfte benzeri yemekte ,hatay'a özgü bir yemek olsa gerek. Maşallah herkezin zevkten , neşeden ağzı kulaklarına varıyor.:cherry: En kötü gününüz böyle olması dileğiyle sizlerin diğer gezi fotoğraflarınızı izlemekten zevk duyacağız nice gezi fotolarında buluşmak üzere herşey gönlünüzce olsun tekeriniz daima düz bassın hoşçakalın MT adana:cat:

iyi gezişsiniz arap tavasında iyi vurmuşsunuz hani afiyet olsun tekeriniz düz bassın :king:

Adana İl Temsilcisi
değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.evet,önemli olan dostlarla bir arada olmak,yolda olmak,güzel bir gün geçirmekti.

Sevgili Başkanım konuya biraz geç dahil oldum ama önemli olan sizlerle birlikte olmaktı.Çok güzel bir gün geçirdik.Seninle her gezi güzel sen hem Adananın hemde gönlümüzün başkanısın umarım en kısa zamanda yine güzel geziler yaparız.

Bora Abi içimizi ısıttın vallahi.. :)
Buralar soğuk abi, motor ağlıyor :cherry:
Tebrik ediyorum güzel kareler ve toplaşma olmuş.. Ağzınızın tadınıda biliyorsunuz, gözümden kaçmadı.. :rendeer:
Adanaya selam olsun ... :king:

Adana İl Temsilcisi
bizlerden de sizlere selam olsun dostlar, kardeşler.yorumlar için teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok özledim be memleketimi :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
10 numara gezi abiler :) tatlı larda ayrı güzel ... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar