AdAnAdAn HeRkEzE sElAm

arkadaşlar üye olmadan önce forumunuzu okuma fırsatım oldu (tabi hepsini değil) anladığım kadarıyla burda dostluğa önem aşırı derecede var ve kabul ederseniz bende aranızda olmak istiyorum (motosiklettende anlamam ama 2 hafta önce hastalık gibi geldi beni buldu artık kanım daha hızlı akmaya başladı):)

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

tşkkür ederim dost aradığımı bulacağıma eminin burası çok bilgilendirici ve saygılı bir mekan

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

hoşbuldum sağolasın yav harbi bu motosiklet tutkusu başka birşeymiş 2 haftada ne hale geldim yemeden içmeden kesildim:mrgreen:

hoşgeldin demek adanadansın kardeşim bize katılmana sevindik seni kulübümüzede bekleriz yeri bilmiyorsan eğer tarif edeyim orda bir çok m.t.li bulacaksın hepsi birbirinden güzel insanlar süleyman demirel bulvarında yız çukurova motor sporları kulübü diye sor hemen bulursun sağlıcakla kal

sağolasın dostum tabi gelirim

benim burda deneyimli arkadaşlardan öğreneceğim çok şey var ben çok acemiyim ama inanıyorum benim çabam sizlerinle desteğiyle güzel bir motor kullanısı olacağım..inşallah AMİN:)

Son düzenleme:
seLam ZaNLI hoşgeLdin.Senin gbi arkasLar aramıza katıLdıkca inan cok seviniyorum.Motosikler gercekten buyuk bi tutku ve zevk sonunda sende farkına varabilmssin ne güsel.Klubumuze bekleriz....

tşk ederim arkadaşım tabi gelirim evt geç oldu ama farkına vardım motor bir tutku bir aşkmış .

hoşgeldin zanlı...
bende başlığı okuyunca adımı görür gibi oldum meğer "adanadan" yazmıssın..:)

Selam dostum
İyi yere geldin bak daha ne dostluklar görüceksin burda.ael320 nin dediği gibi kulüp ede bekleriz.

hoş geldin hemşoo...vah vah....sendemi hasta oldun,:salut: bu hastalıktan kurtulma şansın yok, tedavisi var sende biliyon,,,,:) Hadi geçmiş olsun...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar