Adana'dan herkese selamlar.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman Demirele git herhangi bir motorcuya Motorcu Burcu lazım bana bir tane de, gösterirler.Tepeden tırnağa koruma ve motosiklet satar o sana :p

Bilader tarih tekerrürden ibarettir.Daha önce Adana MT ye üye olan bayan arkadaşlarımıza gelen ilgi alaka gelmedi bu sefer.O yüzden söledim :p
Gerçi elebaşı olan 2 sininde başı bağlandı bu sayede ama olsun :p Sözüm sana deil anlayacağın :)

Ayrıca Hüseyin insanı : Git kendi ilinin topikinde oynasana :p

sanane olm.yardımcı oluyorum şurda.insanlık öldümü:cherry:

Bu arada sıfır motor düşünmüyorum başlangıç olarak 2.el olursa benim için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bence, bizim grubla önce bi tanış sana yardımcı olacak bi çok arkadaş vardır :cat: Çarşamba akşamları menderesde buluşuyoruz, müsaitsen gel hem tanışmış olursun :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin :cat:

Mali zaten sen malum kişileri afişe et diye yazdım:cherry:

Ofelya cbr 125 tavsiye ederim. Bi tane vardı yeni satıldı:mrgreen:. Bayanlara çok yakıştığı kanısındayım. Bir de bizim İso var ona da çok yakışıyo.

Mali zaten sen malum kişileri afişe et diye yazdım:cherry:

Ofelya cbr 125 tavsiye ederim. Bi tane vardı yeni satıldı:mrgreen:. Bayanlara çok yakıştığı kanısındayım. Bir de bizim İso var ona da çok yakışıyo.
Katılıyorum :p

İsmail kim ya?
Noluo ben bişi anlamadım?

O da bir bayan motorcu arkadaşımız.Çok sevdiğimizden İsmail diye hitap ederiz :mrgreen:

Alala bir bayan tanışma topiki açıyor..Hemde Adanadan..Ve bizimkiler görüp çullanmıyor hala çok ilginç :p
Hoşgeldin arkadaşım :rendeer:
biraz abes yazmışsın mehmet ali, daha dikkatli yazarsan iyi olur
bayan olduğu tam olarak bilinmiyor halen:cherry:
hoşgeldiniz:rendeer:
hüseyincim bir gruba hitab olmadan istediğin gibi konuş, ama grubu kattınmı biraz yanlış olmazmı sencede:bounce: :rendeer:
Teşekkür ederim arkadaşlar da, bayan olduğumu söylemiştim zaten, ADANA MT de kendimle ilgili bişeyler yazmıştım. Bu arada motor alacam, adana daki satış yerleriyle ilgili sizden bilgi alırım artık ;)

tabiki her arkadaşım ilgilenir:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar