Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşlh. Abi en kısa sürede gelicem.Bilmiyorum orada nası tanışırız ama işte küçük yaşlarda 16 yaşlarında birisini görürseniz ismi Can'sa bilinki bu hasta kardeşinizdir...
hoş geldin dostum :cat: allaha şükür sitede adanalılar çoğalmaya başladı. bi aralar iki elin parmağını geçemiyoduk yaw!! ceyhanlıymışsın benim gibi. allahına kadar CEYHAAAANLIYIIIZ !!!:cherry:
Abiler şehirler arası gezi düzenlenmiyormu ??? Mesala İzmirden gelseler Motor Club da buluşsak misafirimiz olsalar çok değişik bir ortam olur...Çok büyük oynuyorum ama sadece bir fikir :silent:
ulem ninja kafamı kızdırma sırf seni görmeye geliriz cumartesi hava açık olursa bakarsın ordayız.Bende ceyhanlıyım mustafabeyliden ama 40 yıldır adanada yaşıyorum öpüldün küçük dostum:rendeer:
Abi öyle bişe yapacaksanız haberli yapında kalp krizine sebep olmayın...O kadar motoru bir arada görürsem ben kafayı yerim...Kendimi hazırliiyim :rendeer:
bize de ufaktan yol werildi gibi...unutulduk...ısınamadınız abilerim bana...neyse canınız saolsun warlıgınız yeter...(ince bir sitem):salut: