Adana'dan Can

Evet.Bu da hastalıgımızın geçici bi ilacı olarak düşünüyorum...
Rüzgarla çarpışmak..Bana göre zaten motorsiklet sınırsız bir özgürlüktür...:wiinkk:

Hoşşgeldiiin :rendeer: Bi ara klübede gel bekleriz :mrgreen:

İşlh. Abi en kısa sürede gelicem.Bilmiyorum orada nası tanışırız ama işte küçük yaşlarda 16 yaşlarında birisini görürseniz ismi Can'sa bilinki bu hasta kardeşinizdir...:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin can

Hoşbulduk abiler...Bana karşı yaklaşımınız ve bu ilginiz için çok teşekkür ederim..Emin olun motor sevgim 10 kat artıyor :rendeer:

hoş geldin dostum :cat: allaha şükür sitede adanalılar çoğalmaya başladı. bi aralar iki elin parmağını geçemiyoduk yaw!! ceyhanlıymışsın benim gibi. allahına kadar CEYHAAAANLIYIIIZ !!!:cherry:

Evet abi CEYHAN'lıyız...İşlh.burda buluştugumuz gibi gerçek hayatta çok güzel bi şekilde buluşuruz...:rendeer:

:rendeer: Teşekkürler abi hoşbulduk...Ortamınıza katıldıgım için çok mutluyum...Umdugumdan daha fazla sıcak kanlısınız...

Abiler şehirler arası gezi düzenlenmiyormu ??? Mesala İzmirden gelseler Motor Club da buluşsak misafirimiz olsalar çok değişik bir ortam olur...Çok büyük oynuyorum ama sadece bir fikir :silent:

Motosikleti
Su Motoru
Valla şehirler arası geziyi ancak sevgilisi bir diğer şehirde olan diğer arkadaşlarını kandırabilirse düzenliyor :p. Hoşgeldin ...

Güzel fikir abi başka şehirlerden sevgili lazım :) merhaba hoşbuldum..tşkler...

ulem ninja kafamı kızdırma sırf seni görmeye geliriz cumartesi hava açık olursa bakarsın ordayız.Bende ceyhanlıyım mustafabeyliden ama 40 yıldır adanada yaşıyorum öpüldün küçük dostum:rendeer:

Abi öyle bişe yapacaksanız haberli yapında kalp krizine sebep olmayın...O kadar motoru bir arada görürsem ben kafayı yerim...Kendimi hazırliiyim :rendeer:

bize de ufaktan yol werildi gibi...unutulduk...ısınamadınız abilerim bana...neyse canınız saolsun warlıgınız yeter...(ince bir sitem):salut:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aileye hoş geldin kalıcı olman dileğiyle :bounce:

Mesajınıza resim eklemek için burayı tıklayın

:bestmt: :rendeer:

Ninja-can' Alıntı:
bize de ufaktan yol werildi gibi...unutulduk...ısınamadınız abilerim bana...neyse canınız saolsun warlıgınız yeter...(ince bir sitem):salut:

Bir açıklasana şunu anlayamadım neden böyle yazdığını?????

küççük ninja atla gel adanaya pazar günü hava açık olursa beraber takılalım koçiz
pazara çok var özelden msj at bana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar