Adana'da üzücü kaza!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kemal abi cok cok gecmiş olsun.senin yazılarını burda tekrar okumak beni müthiş sevindirdi.gercekten de buyuk dersler cıkardım kendime abi.inan ki senin kaza haberini okudugum günden beri artık motoru bir baska kullanıyorum.arkadaslarım bile şaşırıyo benim bu kadar uslu motor kullanmama.tekrar gecmiş olsun.umarım en yakın zamanda ayaga kalkarsın abi selamlar,sevgiler...

Hoşgeldin mkcelikkol arkadaşım. Senin yazını görmek inan mutlu etti beni, eminim herkesi de mutlu etmiştir. Olan oldu yaşananlar yaşandı. Allah tekrar acı ve üzüntü vermesin diyorum. Tekrar geçmiş olsun ve hoşgeldin diyorum. Hayata sımsıkı tutunman dileğiyle..

kemal yazın beni o kadar sevindirdi ki. kc 721 i almamla başlayan dostluğumuz bu kadar kısa süremezdi zaten. daha sana motorla ilgili soracak yüzlerce sorum var:)) en kısa zamanda görüşmek üzere...kendine çok iyi bak aramıza bir an önce katılman dileğiyle...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok gecmıs olsun dıyorum adasımın en kısa zamanda ıyılesıp aramıza donmesını canı gonulden dılıyorum.

Adana İl Temsilcisi
İŞTE BU,İŞTEEEE BUUUUUU.Sevgili kemal kardeşim.senden beklediğimiz,sana da yakışan.Dualarımız kabul oldu.Tanrım bir daha böyle bir olay hiçbirimizin,hiçbir motorcunun başına gelmez inşallah.Sağlık haberlerini her hafta fabrikaya gittiğimde alıyordum.ÇMSK'da bilenlere soruyordum.İnan çok çok sevindim tekrar aramızda olmana.Sağlıklar diliyorum.Sevgilerimle.BORA

Hosgeldin be KEMAL sensiz tadı olmuyor bu sayfaların :) yazılarının devamını diliyorum:rendeer:

azmin ve yaşama sevincin mükemmel, genç arkadaşlara verdiğin, mesaj daha da harika, tekrar geçmiş olsun dostum.
gözlerinden öperim, tüm güzellikler seninle olsun.

abi çok geçmiş olsun valla motoru sürerken zaten temkinli kullanıyordum senin kaza haberini okuyunca artık sürekli sen aklıma geliyordun..o resimleri görünce içim burkuldu vallahi..bende bir kaza geçirmiştim ama arabayla emniyet kemeri bağlı değildi motor kısmı şaseye kadar ezildi ve oda durdu biz arkaşlarla beraber camdan dışarı çkmamıza az kalmıştı o karanlığı bende tattım yani.. vallahi Allah korumuş öyle bir kaza Allah kümsenin başına vermesin..şimdi yazını görünce inan içime bir ferahlık geldi ve bunca olandan sonra kendini dinç tutman bizi sevindiriyor tekrardan geçmiş olsun..:rendeer:

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok üzüldüm yeni durumlara kemal
umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun, evet çok zor biliyorum ama en azından hayattasın.buna da şükür.
kendini üzmemeye çalış çünkü bu gibi durumlarda en büyük yardımcın gene moralin olacak.
her zaman yanındayız, sen yeter ki iyi ol...

Abi Allah şifalar Versin Resimlerine Bakinca Benim çok Samimi Abim Vardi Deniz Abi Allah Rahmet Eylesin O çok çilgindi Daha Gencecikti O Da Senin Gibi Kaza Yapti Yalniz Sen Allaha şükür Yaşiyosun O Senin Kadar şansli Değildi 19 Yaşinda Ydi Ve çok Hayalleri Vardi Işte Hayat Sarhoşun Teki Arabanin Altina Aldi Ve Sağ çikamadi Motoru Arabanin Altinda Ufalanmişti Ve Onun Parçasini Polis Teşhis Ederken çok Zorlandilar Seni Görünce O Aklima Geldi Abi Allah Kurtarmiş Neyseuzatmiyayim Büyük Geçmiş Olsun .....

kardesm morallendim inan. Allah bir daha göstermsn.

Yalnız birseyler soylemek zorunda hissedyrm kendimi. İşim nedeniyle yurtiçi yurtdısı cok sık seyehet edyrm. Hollandadaydm, orada dusuk cc ler kask takmıyordu ama tahminim 150 veya 250 den sonralarının tam teçhizat oldugunu gözlemledim.

2 gun once Antep'e gectim. 1 tane olsun kasklı adam goremedigim gibi, ordan da karadan Adana'ya gectim. Orada da 1 tane kasklı yok. Ve tum racingler neredeyse tisortle.İnanamadım. Millet hanımlarını yan oturtmus falan.
Nasıl egitilecek insanlar. cok umutsuzlandım.

Kardesm Allah acil sifalar versin.Araöızda olman inan bizisevindirdi. Senin kazadan sonra motoru bir ara satmayı dusundum. Cok uzulmustum.

Rabbime şükürler olsun ki, şimdilik ruhen dimdik ayaktasın.
senin kadar güçlü olmak isterdim.

hoşgeldin dostum.
yeni doğum günün kutlu olsun. :rendeer:

aramıza tekrar hoşgeldin. resimleri gördüğümde kafamdan kaynar sular boşalmıştı ama tekrar yazdığını gördüğüme okadar sevindim bilemezsin. çok çok geçmiş olsun. :rendeer:

tekrar hoşgeldin Kemal, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle... seni böyle umutlu görmek gerçekten çok güzel..

Cok gecmis olsun arkadasamiza acil sifalar diliyorum , yaw lutfen dikkatli ve yeterince yawas olalim motor bu carptimi en az 1 kol kirigiyla atlatilabilcek kadar tehlikeli arkadaslar lutfen dikkatli olalim kendimizi trafikte oldugumzdan mutlaka diger suruculeri haberdar edelim gerek korna gerek selektor bunlar basit ama bir o kadarda onemli ayrintilar..............

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun;
Çok daha fazla mutlu olacağın aydınlık günler yaşayabilmen dileğiyle;
sevgiyle kal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar