Çok üzüldüm, allah sabır versin. İnşaallah en kısa sürede normal hayata döner.
Kemal arkadaşın kazasını motorcu bir arkadaştan bu sitede öğrendim ve üye oldum. Haberi okurken içim ne kadar parçalandı kelimelerle anlatamam. Kemal arkadaşın kazasından tam bir yıl ve bir gün önce yani 18 mart 2006 da ben de bir kaza yaptım. Bu kazada hem sağ hem sol bacağım incik kemiğinden yani ayak bileğimin yaklaşık 15 cm üstünden, sağ bacağımın kaval kemiği diz kapağımın 10 cm üstünden ve sağ kolumun dirsekle omuz arasında 3 yerden kırıkla hayatımın akışı bir anda değişti. Ben evden ekmek almak için çıktım ve aslında ana yola bile çıkmayacağım için üstüme sadece üşümemek için montumu almıştım. Yolda bir arkadaşla karşılaşıp onun isteğiyle kendisini çarşıdaki iş yerine arabası olmadığı için bırakmamı istedi. Neden olmasın diyerek anayola çıkarak onu işyerine bıraktım.( Bu arada kimseyi suçlayamam ve hatalı olduğumun bilincindeyim.) Motor hızlanınca başımdaki bere uçacak gibi olunca sol elimle bereyi tutarak gazı kestim ama bu esnada viraja girmiş ve karşı şeridi ihlal etmeye doğru giderken karşıdan gelen otonun sol ön çamurluğuna çarpmışım. Çarpmışım diyorum çünki son hatırladığım çapmadan önce karşıdan gelen aracın 50 mt uzakta olduğuydu. Kendime geldiğimde asfaltta kırıklarımla birlikte yatıyordum. Kaza yaptığımı anladım ve kendimi incelemeye başladım. Sol ayak kemiğim kırık ve dışarıya çıkmıştı. Bulunduğum yere 112 acil servis 1,5 saat sonra gelebildi ve 5,5 saat sonra ameliyata girebildim. 6,5 saat ilk ameliyatım sürmüş ve 3 gün sonra kolum ve kaval kemiğim için tekrar ameliyata girdim. Bu ana kadar çektiğim acıları hastaneden çıktıktan sonra ki acılarımın yanında yok sayabilirim. Yürüyemiyorum, ihtiyaçlarımı gideremiyorum ve başkasına muhtacım. Bu yüzden Kemal arkadaşıma acil şifalar diliyorum ve sabırlı olmasını temenni ediyorum.
Bu gün ki durumum, allaha çok şükür kırıklarım kaynadı ve eski sağlığıma tam olmamakla birlikte yavaş yavaş geliyorum. Burada sizlerle paylaşmak istediğim esas konu motorsiklet sürücüsü olan bizlerin korumalarını giymeden 10 mt bile gitmemeleri. Son pişmanlık yaşadıklarımızı asla geri getirmiyor ve acılarımızı yok etmiyor. Motorsiklet üzerindeki özgürlüğümüzü yaptığımız hatalarla kısıtlamıyalım ve yok etmeyelim. Kemal arkadaşımıza allahtan sabır diliyorum ve zamanla düzeleceğini ümit ediyorum. Ne olursa olsun hayata sıkıca bağlanalım ve mücadelemizi sürdürelim. Herkese kazasız bir hayat dilerim.
Tekrar hatırlatmak istiyorum. Tepeden tırnağa; kask, mont, eldiven,pantolon ve özellikle bot olmadan motora binmemeye dikkat edelim.