Geçmiş olsun
Kemal,
Eminim ki iyilestiginde buraya girip bunları okuyacaksin ; ancak sana yazdiklarimi henuz hala "arkadaslarini dinleyebilecek" Kemal'ler de okusun diye simdi buraya yaziyorum .
Herseyden once sana "Essek herif , deger miydi !" demek istiyorum. Her sabah seni pek cok insan uyariyordu ama senin icin bunlar malesef etkili olamadı. Evet , adrenalin güzel bir şey ama hic bir zevk için olmeye degmez.
Bugune dek 12 bisikletim oldu. ilk ve son motorsikletim honda kinetic idi. Onunu kaldirirken dustum -kolumu kirdim ve sattim. Sonra arabalara merak saldim , babam karli buzlu oldugu zaman arabasini goturmezdi ; ben kacirir akrobasi yapardım ! 2-3 kazadan sonra 99'da Türkiye Slalom Sampiyonunu yenip Kupa aldım . Ama gecen yıl buraya tasinirken, Bolu'da gozümün onunde , 1 mt. yanımda ,3 kisi karayolunda can verdi ve araba kullanmaktan dahi sogudum.
Sen de biliyorsun, otobusleri birileri sarampolden ucup ta 50 kisi olsun diye yapmıyoruz. Bunlar bir arac sadece , bir yerden bir yere gitmek icin .. Herkesin ici ciz etti ama iyi ki yasiyorsun ! Ozellikle Serkan , huseyin bey , hakan; seni taniyan herkes o sabahi B Rh(+) kan bulmakla ve acaba ayagini bulabildiler mi sorusuyla cok agir bir kasvet altinda gecirdi .Artık isyerine motosikletle gelmeyi bile yasakladilar . Goruyorsun degil mi kac insan üzerinde neleri değistirdin ? umarim bu forum da senin nezdinde baska Kemal'lerin daha emniyetli olmasini saglar. Allah'tan yasiyorsun Kemal ! Yat kalk buna dua et ! O Hyundai'nin benzin deposu sagda olsaydi simdi bunlari okuyamazdin ...
Ben o yaptigim akrobasilerin her birinde olebilirdim , o zamanlar gozum gormuyordu ama simdi dusundukce buna hic hakkim yokmus diyorum . Annen ne kadar üzüldü görmedin .. Ben kendimi illa bu adrenalini yasamak icin gece - fenerle dalmaya yönlendirmistim ve o heyecani bulabiliyordum . Sana da boyle ugraslari asilayabiliriz. Hakan'ın on cami tamamen benzin ve yagla kaplanmis. Ya sen o kadar uzaga firlamasaydin , carptigin yere düsseydin ve hakan gormeden seni ezseydi ? Cok ucuz yirttin Kemal , o yuzden hic uzulecek bir sey yok . Hic kafani bile takma sakin , bir ayagin olmamasi hic bir seye engel degil. Sükret bu basit kayiba ..
Bu olayin temeli ve onlemi de sadece psikoloji . Insanı kanser eden de , katil eden de , olduren de gulduren de psikoloji ! 300 yapmak guzel olsa gerek ama aldiginiz riski dusunurseniz degmez . Olmeye degmez !!!
Bundan sonra go-kart yapariz , dalariz vb. vb.. hele bir iyiles kardesim !