Adana'da üzücü kaza!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok büyük geçmiş olsun,gerçekten söyliycek kelime yok ya tüylerim diken diken oldu,ayagını kaymetmesi inanın inanasım gelmiyor,allah anasına babasına ve sevdiklerine bagışlamış,beterin beteri var derler ya
tekrar geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda eski saglıgına kavuşur.

çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm motorun halinden belli çok hızlıymış ya :( umarım bir an önce iyileşir

Arkadaşımızdan son haberLer nedir.Giden,gorusen kimse yokmu arkadaşLar..?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşımızın durumuna çok üzüldüm,büyük geçmiş olsun enaz kayıpla atlatır inş.tekrarının olmaması dileğiyle.

Çok üzüldüm, arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve acil şifalar temenni ediyorum, allah sabır versin...

geçmiş olsun arkadasım ..inşallah eskı sağlığına kavusursun..allah yardımcın olsun..

çok geçmiş olsun.. acil şifalar diliyorum..en kısa zamanda iyileşir inş.

Acil şifalar dilerim,trafikte şansımız çok az ise 80-90 km hızı lütfen geçmeyelim.:pale:

Geçmiş olsun tüyler ürpertici bir kaza.Kaza da yaralanan arkadaşa acil şifalar diliyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar kemalın herkese cok selamı var hepınıze cok tesekkur edıor

arkadaslar kemalın herkese cok selamı var hepınıze cok tesekkur edıor
moralini bozmasın mutlaka daha ülkesi için insanları için yapacak çok şeyi var ! yarın beni seyretme şansı olursa ulusal kanalı 16.10 (cumartesi) seyretsin kendisine oradan'da sesleneceğim sevgilerimizi ilet kardeşimize.....

a.selam sende bizden kemal abiye selam söle erdoğdulu_mert ve Trabzonlu_kankalardan kemal abiye sevgiler ve saygılarını sunar geçmiş olsun dileklerimizle :rendeer:

geçmiş olsun

çok üzücü bir olay Allah kimsenin başına böyle kazalar getirmesin.Acil şifalar.

Mersin İl Temsilcisi
okuduğumdan beri aklımdan çıkmıyor. kendimi ve ailemi böyle bir durumda düşünüyorum da... düşünmek bile istemiyorum.... ama, her işte bir hayır vardır...

Allah başka kaza göstermesin,acil şifalar dilerim ,gerçi zor bir durum ama enazından allah sevdiklerine bağışlamış.

KEMAL ABİ İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA İYİLEŞİR İNŞALLAH HER GECE KEMAL ABİ İÇİN DUA EDİYORUM ALLAH KEMAL ABİYİ SEVDİKLERİNE BAĞIŞLAMIŞ KEMAL ABİ İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA KENDİNİ TOPARLAR KEMAL ABİYE SEVGİLER SAYGILAR SUNARIM TRABZON ERDOĞDUDAN MERT E.:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar