Adana'da üzücü kaza!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
535 662 81 21 arkadaslar bu benm numaram bugn saat 22:00 sıralarında kendısını gorebıldım ve suan durumu ıyıı herkese cok tesekkr edıor ve ben dun de soledıgım gıbı burada kaza ıle ılgılı seyler yazmak ıstemıorm ısteyenler benden bılgı alabılr ben mustafa caner kaya kemalın en yakın arkadaslarından bırıyım

imistanbullu tekrar tesekkr edıorm kana geerek yok ıhtıyac yok suan ve hkemalın kan grubu b rh+

Son düzenleme:
geçmiş olsun acil şifa diliyorum ve lütfen herkes full kormalı gezsin bütün arkadaşlarımız bizim için çok değerli.

elimizden gelen bi yardım olursa seve seve koşarım tekrar geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eywallah oktay abı ben mustafa
ama fazer mustafa

Arkadaşlar biraz önce hastanedeki arkadaşlarımla görüştüm. Malesef sağ bacak dizden aşağı kaybedilmiş. Ancak tam olarak durumunu doktorlardan öğrenmek lazım. Sol bacak diz kapağı kurtarılmaya çalışılıyormuş. Tahmini ameliyat süresi 8 saat diye söyledi arkadaş. Sanırım düşündüğümden de kötü bir durumda ayağı. Kafasında kask varmış. Kaza sonrası bilinci de yerindeymiş. Çantamı getirin falan demiş.

Allah cümlemizi kazadan korusun. Lütfen yavaş gidelim korumalarımızı takalım arkadaşlar. Bu işin şakasının olmadığı çok üzücüde olsa tekrar hatırlanmış oldu.

Görüşmek üzere.
Bu işin şakaya gelmediğini hepimiz biliyoruz.Lütfen daha dikkatli olalım.

büyük geçmiş olsun nereye gidersek gidelim daima korumalarımız üstümüzde olsun .geçenlerde 500 mt mesafe için korumaya gerek yok dedim ve daha 100 mt gitmeden anden yola fırlayan birine çarmamak için kaldırıma çıktım ve ayağımı sakatladım.
lütfen biraz daha dikkatli olalım

Mustafanın KemaL i görüp durumunun iyi oLdugunu söyLemisi yürekLere birazda oLsa su serpti...
Umarım en kısa zamanda iyileşip bu şoku ve psikoLojiyi atLatır da tekrar günLük hayatına döner...

Çok geçmiş olsun. Umarım iyileşir ve hiç birşeyi kalmaz. Bu olay zihinde kötü bir olay olarak kalır. Allah yardımcısı olsun.

Çok üzüldük

Arkadaşın daha yeni gezi yazısını okumuştum , vay be demiştim robocop gibi geziye gidiyor nasıl rahat ediyor içinde diye .Gezdikleri yerleri gezmiş kadar güzel anlatıyorlardı .Ama bilinçli bir arkadaş boyle yapar diye düşündüm .

İçim burkuldu , ne denir bilemiyorum . Bukadar aklı başında bir arkadaş bile bir anlık şeytana uyması sonucu bu kazayı yapabiliyorsa bu tip duyguları olan herkesin motorunu satıp bisiklet alması hayırlı olacak diyorum , motorların kanuni hız sınırlarının mantıklı olduğunu düşünmeye başladım .

Suçun kimde olduğu bu zamandan sonra hiç önemli değil , Arkadaşın bundan sonraki yaşamı zor olacak , inşallah psikolojisi sağlamdır hayata daha bir güçlü sarılır belki yaptıklarını kendi anlatır , birgün gelir burda hız yaptım ölmedim diyenleri yerden yere vurur.

SS lere laf atmakta bence yersiz , Geçen gün yanımdan GS1200 geçti aynama dirseği değdi biraz sallandı ama hızını kesmedi ve ben 120 ile giderken onu gözden kaybettim en sağ şeritten sol şerite trafik içinde makas atarak giden bir GS , daha ne diyeyim bilemiyorum

Yani bana çarpsa kendine olacaktı olan ama vicdanım beni hiç rahat bırakmayacaktı .

Tekrar büyük geçmiş olsun , diyecek birşey yok şimdilik sabretmekten başka yapacak birşey yok , kendisine büyük geçmiş olsun allah ailesine bağışlamış.

Üzgünüm birşey diyemiyorum !

Özgür

KEMAL arkadaşım çok çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun! Seni Seviyoruz ve hep yanındayız..

Art arda acı haberler geliyor. Geçmiş olsun. Allah onu sevdiklerine bağışlamış. Bir an önce iyileşmesini ümit ediyorum.

çok büyük geçmiş olsun umarım biran evvel iyileşir sevenlerinin yanına döner

Üzücü haberi şimdi gördüm, elim ayağım tutmuyor. Adana'da sevgili Mustafa'nın düzenlemiş olduğu bir geziye Mersin'den katılmış ve kendisiyle tanışmıştım, üzüntüm sonsuz. Kendisine acil şifalar,ailesine de sabır diliyorum.

çok büyük geçmiş olsun, allahtan acil sifalar dilerim..

Arkadaşlar eminimki şu an bu yazıyı okuyan herkes benim arkadaşı tanımadıgım halde icinde olduğum uzuntuyu yürekten paylaşıyordur. sizlerden ricam lütfen herkes çok daha dikkatli olsun ki üzüntülerden çok mutlulukları paylaşalım.

Abi Kalbimizdesin İnşallah İyileşir Buralara Erken Dönersin ;)

abicg5.jpg

Geçmiş olsun dileklerimi iletirken Allah c.c dan acil şifalar sağlıklı mutlu günleri getirmesini niyaz ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar