Adana'da üzücü kaza!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşımızı tanımıyordum ama forumlardan yazılarını okumuştum. Çok üzüldüm. İnşallah sağlığına kavuşur. Allah acil şifalar versin.

off.. Acil şifalar diliyorum.. Lütfen dikkatli olalım arkadaşlar...

Şu an ameliyatta. Sanırım cerrahi yoğun bakıma alınacak. Sağ ayak bileğin sanırım 3 cm üst kısmından parçalanarak kopmuş. Sol diz kapağı ise parçalanmış. İşe gittiği için altında kot pantalon ve normal ayakkabı olduğu söylendi bana. Umarım sakatlık durumu söz konusu olmaz ve ameliyat başarıyla sonuçlanır.

Görüşmek üzere.

insalla operasyon basarili gecer..

buyuk gecmis olsun..

Allah yardimcisi olsun....

Shakulin

ARKADAŞLAR HEPİNİZE GEÇMİŞ OLSUN..ASLINDA HAKIKATEN ÜZÜCÜ BİR KAZA.GENC BİR İNSAN ÖNEMLİ UVZULARINDAN BİRİNİ KAYBETTİ.. SOL AYAK...
Arkadaşlar bilmeden yorum yapmayalım hata araçta değilmiş hatalı olan arkadaşımız takrıbı hızı çarpışma anında 280 km imiş..hatanın kimde oldugu bu saatten sonra tartışılmaz..Lütfen hız tutkumuzu normal trafik şartlarında gidermeye çalışmayalım..Bu gün mkçelikkol yarın sizin başınıza gelebilir..LÜTFEN TRAFİKTE HIZ YAPMAYALIM..sevdiklerimizi ve sevenlerimizi düşünün...

kaza sonrası fotolara bakınız.. LÜTFEN TRAFİKTE HIZ YAPMAYALIM...

[img=http://img133.imageshack.us/img133/7215/mkc008pn6.th.jpg]

[img=http://img123.imageshack.us/img123/8567/mkc002st2.th.jpg]

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR HEPİNİZE GEÇMİŞ OLSUN..ASLINDA HAKIKATEN ÜZÜCÜ BİR KAZA.GENC BİR İNSAN ÖNEMLİ UVZULARINDAN BİRİNİ KAYBETTİ.. SOL AYAK...
Arkadaşlar bilmeden yorum yapmayalım hata araçta değilmiş hatalı olan arkadaşımız takrıbı hızı çarpışma anında 280 km imiş..hatanın kimde oldugu bu saatten sonra tartışılmaz..Lütfen hız tutkumuzu normal trafik şartlarında gidermeye çalışmayalım..Bu gün mkçelikkol yarın sizin başınıza gelebilir..LÜTFEN TRAFİKTE HIZ YAPMAYALIM..sevdiklerimizi ve sevenlerimi düşünün...

kaza sonrası fotolara bakınız.. LÜTFEN TRAFİKTE HIZ YAPMAYALIM...[/B]

http://img123.imageshack.us/my.php?image=mkc002st2.jpg

[img=http://img123.imageshack.us/img123/8567/mkc002st2.th.jpg]

haklısın valla sonuna kadar hay alla keşke olmasaydı ......arkadaşlar ders almak elimizde öğrenmenin, uyarılmanın yaşı yok yinede tabiki kardeşimiz yaptı kazayı içimiz yanıyor düşünsenize ailesinin halini..

İşte hayat böyle birşey. Bir genç 26-27 yılda tam anlamıyla meydana geliyor ve bir anda yok olup gidebiliyor yada eksik kalabiliyor. Umarım bu bunalımlı durumu en kısa zamanda atlabilir. Dualarım onunla.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok çok üzüldüm... acil şifalar dilerim... :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok çok geçmiş olsun inş. en kısa sürede iiileşir:rendeer:

@hakpek Fotoğrafları uygun boyuta getirip ilk sayfaya koyuyorum. Bilgin olsun.

Arkadaşımıza tekrar acil şifalar diliyorum.

Son düzenleme:
içim bir tuhaf oldu arkadaş ne olur biraz daha yavaş biraz daha dikkatli olalım.
bunada şükür diyeceğim ama gel gör ki gencecik arkadaş yaa:pr: :pr: :pr:

Çok çok çok geçmiş olsun. Umarım sakatlık falan çıkmazda en kısa zamanda iyileşir. :pale:

Arkadaşlar koruma ile ilgisi yok durumun. Öğrendiğim kadarıyla arkadaşımızın korumaları tammış. Sorun şu ki "Super Sport" motorlar gerçekten tehlikeli. Çünkü motorun hızı düşüme kabiliyetinizin önünde gidiyor ve tehlikeyi gördüğünüzde çoktan çarpmış oluyorsunuz. Bu arkadaşımız da 300 metre kadar sürüklenmiş motorla yine okuduğum kadarıyla. Bu da hızının hiç de az olmadığını gösteriyor.

Super Sport almadan önce birçok defa düşünün. Pistlerde sürmeyecekseniz super sport almak kadar saçma bir düşünce olamaz. Çünkü asfaltlarımız kaymak gibi değil, otomobil sürücüleri de bilinçli değil.

Kemal ben bildim bileli race motosiklet isterdi. Son noktam dediği motosikleti de aldı. Aldı ama bizide üzdü. Şimdi arkadaşımızın hayatında herşey değişicek. Çok farklı bir yaşama adım atıyor. Allah cümlemizi kazadan korusun ve bu olaydan herkes bir ders çıkartsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar