Son Gelişmeler: Arkadaşımız sağ ayağını kaybetti. Sol diz kapağından ameliyatta girmişti. Ameliyattan çıktı ancak çok fazla bir değişiklik yok. Sanırım bir dizi operasyondan geçicek. Bu arada iki kolunun kırık olduğunu öğrendik. Ayrıca ellerinden de ciddi oranda yaralanma var. El tendonlarında hasar olduğu ve elini kullanamama durumununda söz konusu olduğunu öğrendim. Eline çok fazla toz, taş ve toprak bulaşmış. Tendon hasarı sanırım büyük.
sevgili ELINT yazayım'mı yazmayayım'mı diye düşündüm! ama umarım beni yalnış anlamazsın sende aslında samimi duygularınla yazdın biliyorum fakat biraz ağır olmuş eğer kardeşimiz bu yazıyı okursa bence çok üzülür ona güç vermeliyiz beni yalnış anlamaz'san senden rica ediyorum bazı ifadeleri ne olur sil silmezsen'de canın sağolsun ama beni anlayacağını umuyorum .
canım kardeşim :rendeer: farkındayım biliyorum hepimiz çok üzgünüz :salut:sen alıntı yaptıktan hemen sonra degiştirdim. farkındayım o an okuyunca olayın etkisi ile biraz agır yazdım evet. degiştirdim. sende alıntını sil islersen bende bu mesajımın silinmesini rica ediyorum...