Adana'da üzücü kaza!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an ameliyatta. Sanırım cerrahi yoğun bakıma alınacak. Sağ ayak bileğin sanırım 3 cm üst kısmından parçalanarak kopmuş. Sol diz kapağı ise parçalanmış. İşe gittiği için altında kot pantalon ve normal ayakkabı olduğu söylendi bana. Umarım sakatlık durumu söz konusu olmaz ve ameliyat başarıyla sonuçlanır.

Görüşmek üzere.

Çok geçmiş olsun...
Umarım kalıcı bir durum söz konusu olmaz...
Bu gibi durumlarda keşkelere yer yok ama işe bile gidiyor olsak uygun donanımla yola çıkmak gerekiyor. Belki doğru kıyafetlerle ve tam koruma ile yola çıkmış olsaydı kazayı daha hafif şekilde atlatacaktı... Arkadaşlar lütfen yola çıkarken motorumuzun bakımlarını tam yapıyoruz ama kendimize de aynı özeni gösterip tam korumalı giyinmeyi ihmal etmeyelim...
Arkadaşımıza acil şifalar diliyorum.:rendeer:

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun
inş. en kısa sürede aramıza katılır
acil şifalar diliyorum
allah beterinden korusun

Allah şifa versin. İnşallah biran önce sağlığına kavuşur. Arkadaşımız hangi hastenede Hasan?

büyük geçmiş olsun allah acil şifalar versin bir an önce sağlığına kavuşması ümidi ile tekrar geçmiş olsun

kemal'e acil şifalar diliyorum.lütfen herkes çok daha dikkatli olsun.önce kendinizi sonra sevdiklerinizi düşünün... :pale:

büyük geçmiş olsun . umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur...

nasıl olacak bilmiyorum bu kaza haberlri içerime ateş gibi düşüyor !pırıl 'pırıl bir gencimiz' çok üzgünüm !çok geçmiş olsun açil şifalar diliyorum ,sabır diliyorum

Allah Acill şifalar Versin Dualarimiz Sizinle Tüm Tanidiklarina Ve Es Dostlarina Geçmiş Olsun Dileklerimizle Umariz En Kisa Zamanda Eski Sagliğina Kavusur Konyadan Selamlar

Kazasiz Gunler...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim:pale:

geçmiş olsun...lütfen arkadaşlar dikkatli olalım,kaza haberleri baya bi fazlalaştı..

çok geçmiş olsunh bu abimiz heralde hataya gezi ye gelen abmizdi..Allah şifa versin :(

Çok geçmiş olsun...
Umarım kalıcı bir durum söz konusu olmaz...
Bu gibi durumlarda keşkelere yer yok ama işe bile gidiyor olsak uygun donanımla yola çıkmak gerekiyor. Belki doğru kıyafetlerle ve tam koruma ile yola çıkmış olsaydı kazayı daha hafif şekilde atlatacaktı... Arkadaşlar lütfen yola çıkarken motorumuzun bakımlarını tam yapıyoruz ama kendimize de aynı özeni gösterip tam korumalı giyinmeyi ihmal etmeyelim...
Arkadaşımıza acil şifalar diliyorum.:rendeer:

Yanılmıyorsam kask kullanıyormuş. İşyerinde ki arkadaşlardan duyduğum kadarıyla. Fakat darbe anında kaskınında parçalandığını söylediler.
Umarım eskisi gibi ayağa kalkar varsın motorsiklet kullanmasın ama eski sağlığına kavuşsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öffff! Çok geçmiş olsun. Son durumu nedir? Ayağı yerine dikildi mi?

Arkadaşlar biraz önce hastanedeki arkadaşlarımla görüştüm. Malesef sağ bacak dizden aşağı kaybedilmiş. Ancak tam olarak durumunu doktorlardan öğrenmek lazım. Sol bacak diz kapağı kurtarılmaya çalışılıyormuş. Tahmini ameliyat süresi 8 saat diye söyledi arkadaş. Sanırım düşündüğümden de kötü bir durumda ayağı. Kafasında kask varmış. Kaza sonrası bilinci de yerindeymiş. Çantamı getirin falan demiş.

Allah cümlemizi kazadan korusun. Lütfen yavaş gidelim korumalarımızı takalım arkadaşlar. Bu işin şakasının olmadığı çok üzücüde olsa tekrar hatırlanmış oldu.

Görüşmek üzere.

cok büyük geçmiş olsun.. acil şifalar diliyorum.. allah sabır versin,güç versin :salut:

çok acıı neden ağlıyorum bilmiyorum ama ağlamak istiyorum hemde bu yaşta bu kalıpta canım kardeşim ne diyeyim yazamıyorum birşey ......bir kardeş sitede kardeşimizin motosiklet'ini görseniz fotoğrafı var inanamazsınız .........demir yığını genede allaha şükür kardeşimiz yaşıyor..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar