Adana'da enduro heyecanı sona erdi..

Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü ve Sarıçam Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen ''Sarıçam Mahalli Enduro Motosiklet Şampiyonası'' tamamlandı.

Süleyman Demirel Arboretum alanı yakınındaki 3 kilometrelik parkurda düzenlenen şampiyonaya 22 motosiklet sürücüsü katıldı.

Yarışmada genel klasmanda Yamaha 125 motoru ile Durancan Ulugöz 19 dakika 20 saniyelik derecesiyle birinciliği, Ramzey 200 motoru ile Fatih Sunguray, 19 dakika 34 saniyelik derecesiyle ikinciliği, Honda 400 motoru ile Ferhat Özcan, 19 dakika 51 saniyelik derecesiyle üçüncülüğü elde etti.

E1 C kategorisinde ise birinciliği Durancan Ulugöz, ikinciliği Fatih Sunguray, üçüncülüğü de Oktay Ateş kazandı. E2 C kategorisinde ise birinciliği Ferhat Özcan, ikinciliği Alican Cerrah, üçüncülüğü de İlhan Yaman elde etti. E3 C kategorisinde de birinciliği Ertan Coşanay, ikinciliği Mustafa Bozan, üçüncülüğü de Hasan Yeşilelma kazandı.

Kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci tarafından verildi.

Kaynak:Ajans Spor

Ekli dosyalar

• DSC05965Small.jpg
    DSC05965Small.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 14,160
Adana İl Temsilcisi
ben de tüm derece alan arkadaşları tebrik ederim.:rendeer:

slm

evet güzel bir organizasyondu,adanada ilk olmasına rağmen
ustaca tertiplenmiş,emeği geçen arkadaşları kutlarım

güzel bır organızasyon katılanları ve emeği gecenleri tebrık etmek lazım diğer şehırler örnek olarak alsınlar bunu bu tıp organızasyonlara elbette katılım olacaktır ama destek lazım tekrar desteğini esırgemeyenlere teşekkür ederim .Ben orada olmuş kadar sevındırıcı buldum bu haberı sayın mod umuz sizede teşekkür ederım haber için

Çocuk ramsey ile ikinci olmuş. Demekki neymiş, yarışı motor değil motorcu kazanırmış. Hepsini tebrik ediyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler derece alanlara :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar