adanada CG sevgisi bitmezmiş

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Sen İstanbulda haline şükret Gaziantepte 10 motordan 9u cg125 o 9 motordanda 5 tanesi apaçi modifiyesi:S en son bi motor yedek parçası satan dükkanın önünden geçerken cg300 üst kapak bulunur diye yazıyodu ve arkadasla dalga geçmiştik yakında bunların 600lüğü felan çıkar tek silindir diye:S Sesi de akıllara zarar yani o kadar berbat taktıkları egzozların:S Bir keresinde durakta otobus bekliyorum o zamanlar motorum yok bi tanesi 1. vitesde ses egzozuyla uzadı gitti yanımdaki adam sövmüştü... Kaldı ki bunların hiçbiri kaskda takmıyorlar.... Kısacası zamanında bmx bisiklete bnip teker dikenler şimdi kuba asya mondial gibi markalar sayesinde 1500 tlye motor sahibi oldular bunlara biniyorlar...

F54

beyler bunların bu hale gelmesinde en büyük suçlu yamaha firmasıdır rx 135 getirmeyince apacheler ne yapsın yani:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biz 4 kişiyiz gardaş '' :mrgreen:

Ertesi gün arap ustaya gidip,

"ustaaaaaaağ bağ şarkı yaptık yuuuğtuptan dinlee vışşş" falan demişlermidir ki acaba ?

beyler bunlar çok garip bir grup sürekli yarışıyorlar.öyle 10-20 liraya da değil.bütün ay çalışıp sonra yarışta harcıyorlar.
1-2 ay önce arkadaşla köylere gezi yapmıştık tam adanaya girişte bu grupla karşılaştık,arkadaşıma basalım gaza gidelim bulaşmasınlar bize dedim.hafifte eğim yakaladım benim motorla dip gaz 145 le gidiyorum.bu cg çakmalarından biri yanımdan benden 40-50 km hızla geçti sonra soluma biri sağıma biri geçip direk markaja aldılar.motorlarda ne sinyal ne far,ne çamurluk hiç bir şey yok.zaten en az 10 motorla geziyorlar,bildiğin çete :) neyse bir yol bulduk girdikte uzaklaştık adamlardan.

Ertesi gün arap ustaya gidip,

"ustaaaaaaağ bağ şarkı yaptık yuuuğtuptan dinlee vışşş" falan demişlermidir ki acaba ?

''ustaaaaaaağ bağ şarkı yaptık yuuuğtuptan dinlee vışşş'' Bizim yöremizde böyle konuşmazlar kardeşim sen galiba bizi hallo cellolarla karıştırdın.

amele yemin ederim amele bunlar gülmekten gözümden yaş geldi bi de video yapmış reziller tiplere bak :queen:

heryerdeler , sinek gibi , birde yarı çıplak binmiyorlar mı , tam görsel rezalet :(

Bu cg motorun arka amortisörlerini çinliler mobiletlere bile takmıyor, düşünün ne kadar uyduruk, zayıf bir motor olduğunu. Ön takım da üst platin hariç mobilet parçalarından toplanma. 70 km hız için tasarlanan ön takımla motorlarına 250-300cc motor takıp 180 basıyorlar, ne diyem bilemedim :queen:

kardeş çin diye küçümsemeyin bakın her an yanınızdan geçebilir böylebi cg adamlar para harcıyor bi yamaha ybr parası gidiyor motora ustkafa silindir sekman piston karbratör dişliler egzoz falan filan herşeyi degişiyor ful set oluyor ve ince lastik takılıyor yani zaten motor hafif tam ölüm makinesi oluyor bende sizin gbi düşünüyordum ama binince fikrim degişdi çook serii ve çook süratli makineler 170kmh yaptm korkdm dagılır diye

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
mobiletler hadi neyse de

4 zamanlı motorla oynamak zor iş nasıl yaptıklarını araştıracağım bakalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar