adanada cbx 750 ve motokros.

uzun 1aradan sonra acıkmış ekibimizle kurtlarımızı dökmeye çıktık buluşma yerimize 1de cbx 750 geldi katılmak isteyince kırmadık cbx sin resimleri az sonra bizden ayrılmayın. ilk resimler paraşüt tepesinden

kuş bakışı

bu kadar paraşüt yeter cbx bizi bekliyor .

cırmalaaa belki çıkarsın

işte 1 bukalemun bu bölgede buna baktabakan derler baktığı yerin rengini alan anlamında.

önde olduğum için ilk ben gördüm ezilmemesi durdum beni ezdiler 18 motor kolay deyil ve hemen kenara aldım hayvanı.

birazda beni çekin dedim 2 poz çekmişler.

araziden yola çıktığımız yerde adnan bey cbx ile bizi karşıladı ben böyle sizi seyrederim dedi birazdan araziye girmek zorunda olacağından haberi yok.

artık farklı yolun olmadığı noktadayız adnan bey ben yanındayım yavaş yavaş gideriz merak etme.

ve işte kaçınılmaz son cbx 750 ile motokros.

gurubumuzun yeni üyesi adnan ilk yorumu çok harika1 duygu hemen motoru 1 krosla degişelim inşallah amiiiin.

drz nin uykusumu geldi acaba.

ve takla tepesinin ilk taklasız tırmanıcısı ben tabiki.

sıra taklacılarda takla anını yakalayamadım ama idare edin artık motor isimlerini yazmayim ilk düşenin baş harfi crf 450.

bunun baş harfi drz.

crf ikinci deneme iyi

sıra dr 350 de.

xt 350.

bu görüntü çok harika.

ha gayret.

sürünmesi bile ayrı tat.

artık gün bitiyor karanlıkta kros zevli ama gurubu sayamıyorum birilerini unutursak kurda çakala yem olurlar ekibim benim için çok önemli son fotolar.

bu haftada bukadar.

slm

güzel ve eğlenceli bir gündü,usta fotolar için eline sağlık

valla eğlence kallavi, insanın cross çu olası geliyolar. tekeriniz her zaman dönsün.

fotolar güzel eline sağlık ve o hafta macaralarımız güzel bir hafta sonu geçti emeği geçen arkadaşlara devamlarını dilerim

Her şey muhteşem olmuş. Hepinizde birer harikasınız. İçim gitti fotolara bakarken.

görüntüler harika
bizde motorcumuyuz sanki, asfalttan dagılcak yap lokantada yemek ye tekrar eve dön.

sizler seviyoruz.arkadaşlara selamlar.

ferhat bana herzaman gel diyor ama benim motorum ve sağlığım bu motorsporunu yapmaya elverişli değil diyorum onun için sadece fotolara bakmakla yetiniyorum..
çok güzel gezmiş ve eğlenmişsiniz :cat: sizinle gurur duyuyorum :rendeer:

Abi süpersiniz :rendeer:
Orada olmayı çok isterdim.

gardaş kapımız duvarımız yok herkez katılabilir.

güzel ve eğlenceli bir gündü,usta fotolar için eline sağlık

seninde gönlüne sağlık.

çok eğlenceli görünüyor tekerlerinize sağlık...

süper eylenceli.

valla eğlence kallavi, insanın cross çu olası geliyolar. tekeriniz her zaman dönsün.

gardaş cbx geldiğine göre seninkide gelir o zevki tadınca sende kroscu olursu sanırım.

fotolar güzel eline sağlık ve o hafta macaralarımız güzel bir hafta sonu geçti emeği geçen arkadaşlara devamlarını dilerim

pazara hazırlanın.

Her şey muhteşem olmuş. Hepinizde birer harikasınız. İçim gitti fotolara bakarken.

gardaş maşallah söyle.

görüntüler harika
bizde motorcumuyuz sanki, asfalttan dagılcak yap lokantada yemek ye tekrar eve dön.

sizler seviyoruz.arkadaşlara selamlar.

ahmet abi her zaman gönlümüzdesin elbet kroscu olursun 1 gün.

ferhat bana herzaman gel diyor ama benim motorum ve sağlığım bu motorsporunu yapmaya elverişli değil diyorum onun için sadece fotolara bakmakla yetiniyorum..
çok güzel gezmiş ve eğlenmişsiniz :cat: sizinle gurur duyuyorum :rendeer:

gardaş tanıdığımız doktor var sağlık işini o halleder motruda değiştikmi tamam.

Çok güzel bir gezi yapmışsınız tebrikler....:rendeer:

sağol gardaş.

Son düzenleme:
Kadir abi! ya bu adana ekibi bir harika gurup. yerinde durmayan BÜYÜK ÇOCUKLAR allah kaza vermesin yoluyok adanaya taşınmam lazım:salut::cat::cat::wiinkk:

Bu nasıl bir eğlence anlayışıdır, sizlerleyiz arkadaşlar anahtarınız cebinize girmesin:) Adanaya selamlar.

Kadir abi! ya bu adana ekibi bir harika gurup. yerinde durmayan BÜYÜK ÇOCUKLAR allah kaza vermesin yoluyok adanaya taşınmam lazım:salut::cat::cat::wiinkk:

allah razı olsun abi ben sana ev aramaya başladım.

Bu nasıl bir eğlence anlayışıdır, sizlerleyiz arkadaşlar anahtarınız cebinize girmesin:) Adanaya selamlar.

aleyküm selam gardaş adanadanda size selam neredeyseniz oraya yani.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kadirim ekibin ve sen kopmuşsunuz gene dağ bayır,ufak tefek kazalar da tadı olmuş,allah tekerinizi her daim döndürsün,yüreğinize bileğinize ve tekerinize sağlık

Süper Moderatör (BBRR)
yaşlı köylü dayı geçen motorculara seslenir .

* Yeğen ilerde yol bitiyo haberiniz ola

- Olsun dayı biz gideriz sen merak etme

* eyi yeğen Allah akıl fikir versin

birden aklıma geldi bunlar :p

yol turingciye, SSciye, Choperciye lazım krosscuya her yol paris :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar