allah acil şifalar versin inşiallah ölmez , hep cehalet başka açıklaması yok , yapılacak yorumlar yapılmış ne desen boş .
ama iyiki gebermiş, böylelerine hiç üzülmüyorum diye bu ve farklı zamanlarda açılmış konulara yorum yazan arkadaşlara seslenmek isterim ,üzülürsün yada üzülmezsi,n kimsenin bunu sorgulamak gibi bir vazifesi olamaz lakin , forum köşelerinede bu şekilde yorum yazılıyor olması kanımca üzücü bir durumdur , motosiklet camiasını kötülemek değil, kökündende kazısa, kimse ölmeyi haketmediğidir hissiyatım , yavvv bir insan canından bahsediyoruz arkadaşlar etmeyin , kedi köpek yavrusundan değil , kaldıki onlarınkide candır , bazen bende bulunduğum muhitte şahit oluyorum böyle şeylere cehalet başka nedirki durum ?
tırcının başını yakmıştır , kırmızıda geçmiştir , korumasız motosiklete binmiştir , yapılabilecek tüm hataları yapmıştır herşeye amin , lakin bu çocuk 17 sinde arkadaşlar el insaf bu derece ölmesini dilemek , iyi olmuş demenin nasıl bir keyif verdiğini lütfen bana açıklarmısınız ?
evlat sahibimisiniz ? kaç tane çocuk büyüttünüz önce bu meseleyi çözelim sonra duruma bakarız ,
etmeyin gözünüzü seveyim ,