Adana'da 23.169 Motosiklete 2 Milyon Lira Ceza

Şimdiden bu başlıkta bayağı bir para odenmiş anlaşılan.Bu parayı aranızda toplasanız bir garibanı motor sahibi yapardınız.:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kilisin Allahını seveyim..Rahatız..

Adanamı seviyorum,heryerde kontrol olmasını da seviyorum alkollüsü ehliyetsizi kasksızı herkese kessinler cezayı, bende hata varsa banada kessinler,yoksa düzelmez bu keşmekeşlik,akşam okul çıkışı lisenin önü zibidi motorcu doluyor, polise ihbarda bulundum sağolsunlar dikkate aldılar kask yok belki ehliyette yok, artistik hareketler susturusucu olmayan ekzostlar saçları diken diken acayip acayip tipli gençler sözde kızlara hava atıcaklar,takip ediyorum 20 gündür borsa lisesinin o civarda nedense serseriler dolaşamıyor demekki işe yaramış.

devletin; trafik denetimleri bahane, kendisine ödenek bulması şahane.

Adanamı seviyorum,heryerde kontrol olmasını da seviyorum alkollüsü ehliyetsizi kasksızı herkese kessinler cezayı, bende hata varsa banada kessinler,yoksa düzelmez bu keşmekeşlik,akşam okul çıkışı lisenin önü zibidi motorcu doluyor, polise ihbarda bulundum sağolsunlar dikkate aldılar kask yok belki ehliyette yok, artistik hareketler susturusucu olmayan ekzostlar saçları diken diken acayip acayip tipli gençler sözde kızlara hava atıcaklar,takip ediyorum 20 gündür borsa lisesinin o civarda nedense serseriler dolaşamıyor demekki işe yaramış.
Tebrık ederım cok ıyı bırsey yapmıssınız 1.200 tl yi biriktiren motor alıyor egzozunu deliyor ortalıkta son sürat geziyor kro maganda ipne ne dersenız deyın hepsı bu tiplere layıktır :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben emnıyet teskılatındayım ve kaskkı yagmur yaganda takıyorumm

Memleketimde artık ehlıyetlı kasklı adam bıle trafıge cıkmaya korkar oldu trafık polıslerı yuzunden :) (01)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar