[Adana - MT]

Merhaba Arkadaşlar 3 Aylık Bir Motorsiklet Kullanıcısıyım. Adım Haluk. Ingilizce öğretmeniyim. Motorum Regal Raptor Gezilerde Aranızda Olmaktan Mutlu Olurum. Geçen Hafta Sonu Bora Bey Ve Diğer Arkadaşlarla Tanıştık. Umarım Devamı Gelir. Görşmek üzere

Adana İl Temsilcisi
Merhaba Arkadaşlar 3 Aylık Bir Motorsiklet Kullanıcısıyım. Adım Haluk. Ingilizce öğretmeniyim. Motorum Regal Raptor Gezilerde Aranızda Olmaktan Mutlu Olurum. Geçen Hafta Sonu Bora Bey Ve Diğer Arkadaşlarla Tanıştık. Umarım Devamı Gelir. Görşmek üzere
evet hoş geldiniz haluk bey.gezileri buradan takip ederseniz,gezilerden haberdar olursunuz.sevgilerimle.

Tekrar Hoşgeldiniz. Görüşmek üzere.

hocam hoşgelmişsin, iyi forumlar olsun.tecrübeni bizlerle paylaş diyemiyorum 3 aylık motosiklet mazin varmış.en kısa zamanda tanışalım :rendeer:
gürsel:)

merhaba hocam aramıza hoş geldiniz dogru yerdesiniz bu arada ben de cengiz önümüz yaz bir çok gezide görüşmek üzere:cat:

Ilgilerinize Teşekkür Ederim. Geçen Hafta Sonunda Dersim Vardı Geziye Katılamadım. Ama Umarım Bu Pazarı Boş Geçirmeyiz. Varmı Bir Plan...

Adana İl Temsilcisi
genellikle bir pazar gezi yaparız,bir pazar ailemize yada özel işlerimize zaman ayırırız.ama bazen sıralama şaşabilir.

çukur Ova Motokros Pazar Sabahı 7 Otuzda Ziraat Bankası Kanal şubesi önünden Motokros Turuna çıkıyor Güzerğah Karaysalı Yerköprü Haçkırı 100 Yıllık Tarihi Vardık Tren Köprüsünde Kahvaltı Ve Taşdurmaz çakıt Vadisi Belemedik üzerinden Pozantı Kızıldağ Adana Motosikleti Uygun Olanlar Katılabilir.

bu pazar birşeyler planlandı mı acaba? ben ve motosikletim hazır durumdayım.. :mrgreen:

Son düzenleme:
Ferda valla zamanım olmuyor ayarlamaya çalışıyorum.Belli olmuyor.Haber verin gelecem diyorum.Son anda bişey değişebiliyor.Bende pazar günü karar veriyorum.2 pazardır sırasıyla karataş-iskenderun yaptım.Umarım yakın zamanda görüşürz.Belki bu pazar kısa mesafe bişiler yapılır.En azından görüşmek için bir toplantı olabilir.Ahmet abi yede hoşgeldin gezisi olur.Bu arada Bora abi hayırlı olsun yeni makinen.Artık bunuda satarsan inşallah ben alırım.şimdiden göz koydum:p görüşmek üzere..

evet iyi olur yumurtalık yapalım kumsalda ayaklarımızı suya sokarız deniz havası açar bizleri haberleşelim selamlar

genellikle bir pazar gezi yaparız,bir pazar ailemize yada özel işlerimize zaman ayırırız.ama bazen sıralama şaşabilir.

kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız kullan AMAAA....GEZİLERE GELMEDEN ÖNCE LÜTFEN RODAJINI YAPP:queen: YOKSA HERKEZE YAZIK OLURR:pr::pr::queen: BUARADA HERKESE KATILIYORUM KUYRUGU EĞRİİİİ DOĞRULLLMAN LAZIM:queen:ÖZELLLİKLE BENİMM:bounce:

Adana İl Temsilcisi
Bora abi hayırlı olsun yeni makinen.Artık bunuda satarsan inşallah ben alırım.şimdiden göz koydum:p görüşmek üzere..

teşekkürler alpciğim.daha iyileri beni seven tüm dostlarıma.ama bu makineyi kolay kolay satamam,çünkü hanıma söz verdim bu son diye.aksi takdirde olacaklardan BEN sorumluyum.sevgilerimle.

kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız kullan AMAAA....GEZİLERE GELMEDEN ÖNCE LÜTFEN RODAJINI YAPP:queen: YOKSA HERKEZE YAZIK OLURR:pr::pr::queen: BUARADA HERKESE KATILIYORUM KUYRUGU EĞRİİİİ DOĞRULLLMAN LAZIM:queen:ÖZELLLİKLE BENİMM:bounce:

canın sağ olsun muzafferciğim.sevgili dostum,çocukluk arkadaşım,değerli kankam.

Son düzenleme:
teşekkürler alpciğim.daha iyileri beni seven tüm dostlarıma.ama bu makineyi kolay kolay satamam,çünkü hanıma söz verdim bu son diye.aksi takdirde olacaklardan BEN sorumluyum.sevgilerimle.

canın sağ olsun muzafferciğim.sevgili dostum,çocukluk arkadaşım,değerli kankam.

işsallah ilk gezinde sana eşlik ederim bol bol sohbet etme imkanımız olur bu arada plakayı teslim aldınmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar