[Adana - MT]

yaw daha gecende gitmediniz mi mersine ikide bir ne işiniz var mersinde gelin işte kozana :)hıı hıı ne dersiniz :cherry:

vardır bi bildiğimiz :mrgreen:

kozanda ne varki,ayşegulüümmm:p

burcum gurbanım adana mt nin sözcüsü ( hafiyemi desek:cherry: ) olarak,bu tür özel durumları pro ile ben konuşuyorumm rahatına bakkk :p

ne tür özel durumlar :silent:
ne hakkında konuşacağımı nerden biliosun :silent:

bence sen işine bak :queen:

burcuu dişli-zinciri en geç ctesi elimde olacak şekilde sölemişsindir umarım..
Ya gerçi pazar gelmicem ama.. :p gerçi reddedilirsem yapacak daha i bi işim olmaz gelirim :p

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,pazar günü hava süper olacak.inanın günde 3-4 kez meteorolojiye bakıyorum.hadi toplaşalım.kozan bana da uyar.hasancım da,aladağ diyordu.hadi bir karar verelim.sevgilerimle.

ya arkadaşlar hafta içi toplantı falan yokmu ben uzun zaman sonra adanadayım tekrar eski dostları bi görsem

abi pazar günü gezi planı varda toplantı işini pek bilmiyorummm,bak sen yinede bi çaya gel derimm:)

müdürümm,şimdi yüreğir başkent hastanesinin oraya gelip,kiremithane meslek lisesi caddesine gireceksinn ,caddeye girer girmez ,ordaki esnafa,burda siyah bi yarış motoru olan marketçi varmış nerde dersen gösterirler,bide o caddede hazal gıdanın yanında,dükkanın tabelası yok,o yüzden ismini versemde işine yaramaz ama yinede AKMAR

be iso sende bir tabela dakıver alala kağıttan felanda olur ben beşinci turda arabandan tahmin edip buldum ellaaammm!

burcuu dişli-zinciri en geç ctesi elimde olacak şekilde sölemişsindir umarım..
Ya gerçi pazar gelmicem ama.. :p gerçi reddedilirsem yapacak daha i bi işim olmaz gelirim :p

pazar nereye gelmicen? :mrgreen:

kim gezi yapıo ki :mrgreen:

müdürümm,şimdi yüreğir başkent hastanesinin oraya gelip,kiremithane meslek lisesi caddesine gireceksinn ,caddeye girer girmez ,ordaki esnafa,burda siyah bi yarış motoru olan marketçi varmış nerde dersen gösterirler,bide o caddede hazal gıdanın yanında,dükkanın tabelası yok,o yüzden ismini versemde işine yaramaz ama yinede AKMAR

ak-mar(ket) :cyclopsan huuu huuu huuu

Merhaba

Haftasonu sabah kahvaltısını Kozan'da yapıp. Sonrasında Erhan'ın da ne zamandır yapmak istediği Kozan tarafından Aladağ güzergahını kullanabiliriz. Ne dersiniz?

Kozanda kahvaltıya ben varımmm sonra geri dönerimmm ,maksat memleketi görmüş oluruz hem sizlerlede hasret giderimmm tabi arabaynann

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar