[Adana - MT]

yaw hani toplantı :silent:bu hafta bi toplaşalım hem misafirimiz de var
istanbuldan cezerye hanım burdalarmış bi tanışma toplantısı yapalım kendisine hadi kim üstlenecek organizasyonu:p:p
modumuza sesleniyorum tamam beyaz eşya bakıyomuşsunuz önemli meselelere el atmışsın ama:p bizi de ihmal etme hasan abiiiiiii :cherry:

yaa, evet.. 4 gun sonra gidiyorum iste.. ayın 10'unda yolcuyum zaten, 10'unu saymayın..

siz hafta ici mi, sonu mu musait olursunuz? Bugun zaten salı.
çarş - perş - cuma - cumartesi gunlerinden birisi buluşma gunu olabilir isterseniz:)

goruşmek üzere

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
senin yuzunden zaten dun yolda kaldik:d

ama iso cumla unutulmaz saatler yasadik..:queen::queen::queen::queen:

:queen::queen: benim yüzümden mi senin araban bozukmuss beee :mrgreen:
hem o unutulmas anların hesabıı en kısa zamanda sorulacaktır ::158::

yaa, evet.. 4 gun sonra gidiyorum iste.. ayın 10'unda yolcuyum zaten, 10'unu saymayın..

siz hafta ici mi, sonu mu musait olursunuz? Bugun zaten salı.
çarş - perş - cuma - cumartesi gunlerinden birisi buluşma gunu olabilir isterseniz:)

goruşmek üzere

iyi de şimdi birinin çıkıp şu mekanda şu saatte buluşalım gelmek isteyenlere duyrulur demesi lazım :)

siz daha once bulustugunuz icin hangi gun hangi sa daha uygun olur, daha iyi bilirsiniz. kimler ne zman musait oluyor, ben bilemiyorum..

bir de bi tatsızlık mı varmış ne? ula! herkes gelcek toplantıya, ben anlamam. üpüşülüp barışılcak! yoksa küs ilan ederim valla!!

hadi toplanalım o zaman madem misafirimiz var ayıp olmasın cumartesi uyarmı millet sabah 9:30 -10:00 gibi

valla bana uyar. ok..

DUYURULUR:

CUMARTESİ SABAH 09:30 - 10:00 GİBİ ADANA MT BULUŞUYOR. TÜM ADANA MT'LİLERİ BULUŞMAYA BEKLİYORUZ

(Pssst, MoToR, nerde buluşuluyo? eksik kaldı)

eeeeeeeee nerde buluşuyoruz gazipaşa çocuk parkını köşesindeki şalgamcıda olarmı

Cumartesi sabah bana uyar fakat bir çok kişinin mesai saati olduğu için akşam saatlrinde olursa daha mantıklı olur kanısındayım ,ben cuma akşamı room kafede olmasının daha mantıklı olacağını düşünüyorum SAYGILAR

Son düzenleme:
Cumartesi sabah bana uyar fakan bir çok kişinin mesai saati olduğu için akşam saatlrinde olursa daha mantıklı olur kanısındayım ,ben cuma akşamı room kafede olmasının daha mantıklı olacağını düşünüyorum SAYGILAR

MoToR da orda buluşur öyle gideriz nereye gitmek istiyosak demek istedi galiba efendy_iso.

ne zamanı, ne de yeri dert olmaz sanırım.. herkes uygun saatini bi belirtsin once..

bana cuma uyar ama akşam 7 den sonra çünkü haftanın tek geç geldiğim gündür diğer günlerde olabilir yer mekan farketmez

Cumartesi sabah bana uyar fakat bir çok kişinin mesai saati olduğu için akşam saatlrinde olursa daha mantıklı olur kanısındayım ,ben cuma akşamı room kafede olmasının daha mantıklı olacağını düşünüyorum SAYGILAR

aklımımı okuyon kankii ama msn ne bir bak istersen:farao:

hadi ozaman mekan belli yer belli saat belli kimler gelecek ona bakalım
1-Ben ve Eşim

1-Ben ve eşim dedik
2-cezerye
3-ayshegül ve iso
4-zion
5-BUnReCu
ozaman başlık açalım katılımı birz arttıralımmı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biz de geliyomuşuz :p
cumartesi sabah olmaması iyi oldu Öle olsaydı ben gelemezdim soora da kahrımdan ölürdümmm :)

bana uyar da... ayshegul ile iso ya da uyuyo muymuş?

uyuyomus hemsoo ölee deniyoooo :p

Son düzenleme:
http://www.motosiklet.net/forum/gez...camur-sucuk-gezisi-03-02-08-a.html#post945463

:queen: gezi yazımız :queen:

bu arada cuma akşamı 20:00'da kazım büfe (gazipaşadaki çocuk parkının köşesindeki muzlu sütçü :p )

uygun olur kanısındayım !

baktım ona:) daha yorum yazmadım akşam dönünce yazacam. birazdan bi arkadaşıma tavlada boy ölçüsü vercem:D buluşmayı ayarlayalım - çıkçam:)

hımm..

o zaman

TEKRAR DUYURULUR:

CUMA AKŞAM 19:00 - 19:30 SULARINDA, MUZLU SÜTÇÜNÜN :p:p ÖNÜNDE BULUŞUYORUZ:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar