[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ama iso dediki keşke senle gitseydim:p:p:p

demekki senle gittigine pişman:queen::queen:

uydurma uydurma yalancı :farao:
bi kaç haftaya yine gitces yine seni almıcaasss :mrgreen:hıhhıhh::miiz::

naaaannnn nesaman hatay a gitiniz siz benim niye haberim yok anladım ben onuuuuuuuuuuuu:farao:

kans sensiz gitmek olmasdı da biras acele oldu akraba falan gesdik sen sıkılırdın hem gelseydin :cherry:

Son düzenleme:
kans sensiz gitmek olmasdı da biras acele oldu akraba falan gesdik sen sıkılırdın hem gelseydin :cherry:

akra baaa aaa makrabaa aaa ne ayak kısssss dügün nesaman şaka bir yana biliyorum tecrübeliyim o konu da nekadar sıkılacagımı hayal bilem etmek istemiyorum iyi yapmışsınız aksiyonlarınızın devamını dilerim gelecek eylemler de buluşmak dilegiyle:mrgreen:

yaw hani toplantı :silent:bu hafta bi toplaşalım hem misafirimiz de var
istanbuldan cezerye hanım burdalarmış bi tanışma toplantısı yapalım kendisine hadi kim üstlenecek organizasyonu:p:p
modumuza sesleniyorum tamam beyaz eşya bakıyomuşsunuz önemli meselelere el atmışsın ama:p bizi de ihmal etme hasan abiiiiiii :cherry:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,önümüzdeki hafta sonu,dünkü gibi bir hava olacaksa (meteo.den bakarız ) bir gezi yapalım diyorum.ne dersiniz?paslandık valla.dün zaten içim gitti,mis gibi hava vardı.

walla biz havanın güzelliğinden faydalandık ve geziye gittik :mrgreen:

kimse toplaşmak istemiyor muuu :silent:
bi toplaşsaydık gezi planıda yapardık hem :cherry:

valla gezileride gizli yapıyorsunuz artık haberimiz olmuyor biz pazar günü yumurtalığa gittik çokta güzel oldu

valla gezileride gizli yapıyorsunuz artık haberimiz olmuyor biz pazar günü yumurtalığa gittik çokta güzel oldu

latif abi gittiğimiz yerler sizi bozardı abi. Full çamur ve kar kaplıydı. Onun için haber vermedik.hem buraya geziye gidiceğiz deyip kimseyi çağırmamaktansa geziye gittik şeklinde birşey yazmak daha mantıklı geldi:p

burcucum,siz dün nereye gittiniz ?

karaisalı-kızıldağ depeleri :p

Son düzenleme:
latif abi gittiğimiz yerler sizi bozardı abi. Full çamur ve kar kaplıydı. Onun için haber vermedik.hem buraya geziye gidiceğiz deyip kimseyi çağırmamaktansa geziye gittik şeklinde birşey yazmak daha mantıklı geldi:p

karaisalı-kızıldağ depeleri :p

Milleti neyin bozup, neyin bozmayacagina sen mi karar veriyorsun.:p
Sen duyur gezini, gelen gelir, gelmek istemeyen gelmez.Kınıyorum seni Mali.:cherry:

yaw hani toplantı :silent:bu hafta bi toplaşalım hem misafirimiz de var
istanbuldan cezerye hanım burdalarmış bi tanışma toplantısı yapalım kendisine hadi kim üstlenecek organizasyonu:p:p
modumuza sesleniyorum tamam beyaz eşya bakıyomuşsunuz önemli meselelere el atmışsın ama:p bizi de ihmal etme hasan abiiiiiii :cherry:

senin yuzunden zaten dun yolda kaldik:d

ama iso cumla unutulmaz saatler yasadik..:queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar