msn iletime bak kanks görürsün![]()
Bi daha hataya git gel yaparsam 2 olsunale:
yazıo
msn iletime bak kanks görürsün![]()
Bi daha hataya git gel yaparsam 2 olsunale:
ama iso dediki keşke senle gitseydim
demekki senle gittigine pişman:queen::queen:
naaaannnn nesaman hatay a gitiniz siz benim niye haberim yok anladım ben onuuuuuuuuuuuu:farao:
kans sensiz gitmek olmasdı da biras acele oldu akraba falan gesdik sen sıkılırdın hem gelseydin :cherry:
evt arkadaşlar adana ve osmaniye olarak örnek olalım tüm türkiyeye
http://www.motosiklet.net/forum/taz...gokmen-gok-adli-arkadasimizi-ziyaretimiz.html
temiz hava bol güneş, ne güzel bir gün yaaa :mrgreen:
walla biz havanın güzelliğinden faydalandık ve geziye gittik :mrgreen:
valla gezileride gizli yapıyorsunuz artık haberimiz olmuyor biz pazar günü yumurtalığa gittik çokta güzel oldu
burcucum,siz dün nereye gittiniz ?
latif abi gittiğimiz yerler sizi bozardı abi. Full çamur ve kar kaplıydı. Onun için haber vermedik.hem buraya geziye gidiceğiz deyip kimseyi çağırmamaktansa geziye gittik şeklinde birşey yazmak daha mantıklı geldi![]()
latif abi gittiğimiz yerler sizi bozardı abi. Full çamur ve kar kaplıydı. Onun için haber vermedik.hem buraya geziye gidiceğiz deyip kimseyi çağırmamaktansa geziye gittik şeklinde birşey yazmak daha mantıklı geldi
karaisalı-kızıldağ depeleri![]()
walla biz havanın güzelliğinden faydalandık ve geziye gittik :mrgreen:
madem duyuldu baaare bir kaç foto moto ekleyinde bizde gitmesekde gitmiş gibi olsak mesela![]()
yaw hani toplantı :silent:bu hafta bi toplaşalım hem misafirimiz de var
istanbuldan cezerye hanım burdalarmış bi tanışma toplantısı yapalım kendisine hadi kim üstlenecek organizasyonu
modumuza sesleniyorum tamam beyaz eşya bakıyomuşsunuz önemli meselelere el atmışsın amabizi de ihmal etme hasan abiiiiiii :cherry: