Arkadaşlar formu uzun zamandır takip ediyorum,milletçe teyakkuzda olduğumuz günlerde duyduğumuz acı ve öfkeyi ifade etme isteğimizi anlıyor ve paylaşıyorum ancak bu birlik beraberlik ruhumuzu motosikletle veya arabalarla gayri ciddi ve dağınık şekilde dile getirmenin Çok anlamlı bir tepkiyi anlamsızlaştırmaktan başka bir işe yaramayacağını düşünüyorum sadece dışarıdan almak zorunda olduğumuz benzin israfından oteye gitmeycektir.Bunun yerine 29 EKİM de meydanlarda CUMHURİYETimize nekadar sahip çıktığımız gösterilebilir veya kişisel yada topluluk olarak Şehit ailelerine desteklerde bulunulması manalı olacaktır diye düşünüyorum...
Belirtmek isterim ki pazar günü kadirlide yapılacak olan toplantı bir miting veya gösteri değil motosiklet severlerin buluşup tanışması olacaktır ki ilki geçtiğimiz günlerde GAZİANTEP MT den arkadaşların ADANAya gelmeleriyle gerçekleşti (Bizler bu sayfalarda sürekli yazışan BAZI motosiklet severlerin misafirperverliğini göstereceklerini düşünmüştük meğer genelde kendi aralarındaki mangal partilerinde birde bu sayfalarda varlarmış son olarak anlamıyorum neden özel BULUŞMALAR böylesine adı FORUM olan paylaşım sitelerinde yazılırki yokmu MSN aynı bilgisayarlarda yada TELF lar MOTOSİKLET SEVMEK BİR ZÜMREYE AİT DE BİZ Mİ BİLMİYORUZ.
KUSURA BAKMAYIN SADECE DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞIYORUM.:rendeer:
yazında haklı oldugun yerler var ama yanlış düşündügün noktalarda yok degil, neticede burası sanal ortam burda bazı fikirleri rahatlıkla söylesekte eylemler farklı olabiliyo sanal ve gercek herzaman birbirini tutmaz burada hemen kanka oldugun biriyle yüz yüze geldigin zaman farklı olabilir neyse buda benim düşüncem burda düşüncelerini paylaşan tüm arkadaşlara saygılar:rendeer: