[Adana - MT]

Arkadaşlar formu uzun zamandır takip ediyorum,milletçe teyakkuzda olduğumuz günlerde duyduğumuz acı ve öfkeyi ifade etme isteğimizi anlıyor ve paylaşıyorum ancak bu birlik beraberlik ruhumuzu motosikletle veya arabalarla gayri ciddi ve dağınık şekilde dile getirmenin Çok anlamlı bir tepkiyi anlamsızlaştırmaktan başka bir işe yaramayacağını düşünüyorum sadece dışarıdan almak zorunda olduğumuz benzin israfından oteye gitmeycektir.Bunun yerine 29 EKİM de meydanlarda CUMHURİYETimize nekadar sahip çıktığımız gösterilebilir veya kişisel yada topluluk olarak Şehit ailelerine desteklerde bulunulması manalı olacaktır diye düşünüyorum...
Belirtmek isterim ki pazar günü kadirlide yapılacak olan toplantı bir miting veya gösteri değil motosiklet severlerin buluşup tanışması olacaktır ki ilki geçtiğimiz günlerde GAZİANTEP MT den arkadaşların ADANAya gelmeleriyle gerçekleşti (Bizler bu sayfalarda sürekli yazışan BAZI motosiklet severlerin misafirperverliğini göstereceklerini düşünmüştük meğer genelde kendi aralarındaki mangal partilerinde birde bu sayfalarda varlarmış son olarak anlamıyorum neden özel BULUŞMALAR böylesine adı FORUM olan paylaşım sitelerinde yazılırki yokmu MSN aynı bilgisayarlarda yada TELF lar MOTOSİKLET SEVMEK BİR ZÜMREYE AİT DE BİZ Mİ BİLMİYORUZ.
KUSURA BAKMAYIN SADECE DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞIYORUM.:rendeer:

yazında haklı oldugun yerler var ama yanlış düşündügün noktalarda yok degil, neticede burası sanal ortam burda bazı fikirleri rahatlıkla söylesekte eylemler farklı olabiliyo sanal ve gercek herzaman birbirini tutmaz burada hemen kanka oldugun biriyle yüz yüze geldigin zaman farklı olabilir neyse buda benim düşüncem burda düşüncelerini paylaşan tüm arkadaşlara saygılar:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
burcucum,KADİRLİ gezisi için,nerede,kaçta buluşacağız?sevgilerimle.

Osmaniye İl Temsilcisi
Herkese merhabalar. Arkadaşlar Kadirli ye gelecek grupların motor ve kişi sayılarını güncellemek istiyorum.

Adana (Çukurova MT grubu) 15-20 motor
Adana (Kros Grubu) 10 motor
Urfa 15 motor 20 Kişi
Antep 10 motor
Osmaniye 5 motor
Mersin 2 motor
Ereğli 1-2 moto

Forumdan takip ettiğim kadarıyla Adana grubunun sayısında artış olma ihtimali çok yüksek.

Organizasyona katılan herkes için, her bir dakikasını keyifle geçireceği bir zaman dilimi olcanı garanti ediyorum. Bu arada kros gösterisi yapılcak araziyi ayarladık, parkor kros için çok uygun ve izleyicilerinde her bir saniyesini kaçırmadan izleyebilecekleri bir arazi. Yol planı yapıldı, kullanacağımız yolun bir kaç km hariç tamamı asvalttır, racing dahil tüm motor tarzları yolu zorlanmadan kullanabilirler, yolun asvalt olmayan kısmı da çukursuz, düz ve düzgündür, yalnızca toz vardır. 28 Ekim Pazar günü görüşmek dileğiyle...

Herkese merhabalar. Arkadaşlar Kadirli ye gelecek grupların motor ve kişi sayılarını güncellemek istiyorum.

Urfa 15 motor 20 Kişi
Antep 10 motor
Osmaniye 5 motor
Mersin 2 motor
Ereğli 1-2 moto

Forumdan takip ettiğim kadarıyla Adana grubunun sayısında artış olma ihtimali çok yüksek.

Organizasyona katılan herkes için, her bir dakikasını keyifle geçireceği bir zaman dilimi olcanı garanti ediyorum. Bu arada kros gösterisi yapılcak araziyi ayarladık, parkor kros için çok uygun ve izleyicilerinde her bir saniyesini kaçırmadan izleyebilecekleri bir arazi. Yol planı yapıldı, kullanacağımız yolun bir kaç km hariç tamamı asvalttır, racing dahil tüm motor tarzları yolu zorlanmadan kullanabilirler, yolun asvalt olmayan kısmı da çukursuz, düz ve düzgündür, yalnızca toz vardır. 28 Ekim Pazar günü görüşmek dileğiyle...

ya arkadaşlar bize asfalt dokunuyor bozuk yolunuz yokmu.:p

Adana da kaçta buluşulacak. İskenderunda olmazsam geleceğim Burcu. Teşekkür ederim davetin için.

ne demek abim, sizleri görmek büyük onur :cat:

adanada 9-10 gibi kulüp civarında buluşup yola çıkacaz Allah izin verirse :)

burcucum,KADİRLİ gezisi için,nerede,kaçta buluşacağız?sevgilerimle.

abiciğim, motoshop-çmsk önünde 9-10 gibi buluşma planındayız. bu kez gelirsiniz inşallah :cat:

Urfa 15 motor 20 Kişi
Antep 10 motor
Osmaniye 5 motor
Mersin 2 motor
Ereğli 1-2 moto

çukurova takımından 20'nin altına inmeyiz düşüncesindeyim.

ama insanlar nedense tembelleşmiş, o kadar yolu kim gidecek diyenler var.

Allah'tan bi mani çıkmazsa ben de geleceğim :bounce:

Adana İl Temsilcisi
burcu,9-10 gibi olurmu?adamlar 9,30'da sülemiş tesislerinde buluşalım diye yazmışlar.adanalı krosçularda 7.30 da yola çıkıyorlar.bu arada saatler,c.tesi akşamı alınacağı için herkese buluşma saatini buna göre vermek lazım.günlerin kısaldığını da hesaba katarsak herhalde bizde o saatlerde çıkmalıyız diye düşünüyorum.ne dersin?

arkadaşlar selam kısmet olursa bende gezinize katılıyorum adana mt ceyhandan beni almayı unutmayın

ahmet sen getirirsin arkadasları sen alışıksın buraya yolu biliyorsun:mrgreen::mrgreen: :rendeer:

Bende sabah (yeni saate gore) 10 da toplanılacak diye duydum ama bakıyorum bazıları 7:30 da toplanıyor bazıları 9 da.sanırım bir iletişim problemi var neyse ben 9:30 da klüp önündeyim.

Adana İl Temsilcisi
yücel ağbi,bu akşam iş çıkışı klube gittim.burcuyada uğradım.saat 9-10 diyorlar.kadirlililer,9,30 da sülemiş tesislerinde buluşuruz diyorlar yazıda.kroscular 7,30 da çıkıyorlar.zion,efendy iso,alp de 8 de çıkıyorlarmış.nasıl olacak bilmiyorum.
isocuğum,zion bana buradan msj.atmış cevapladım ama olaki okumazsa,bana 8 de nerede olacağınızı buradan yada cepten msj.la bildirirsen sevinirim.537/249 94 49sevgilerimle.

abi burcular sabah 9:30 da klübün önünden hareket edecekler biz yetişebilirsek geleceğizz yetişemezsek geziye sonrada katılacağızz babamın saba h geç gelip dükkanı devr alması söz konusu o yüzdenn

ne yane şimdi sen bana o kadarcık yolu ancak birbuçuk saattemi alırsın demek istiyonnn sen beni tanımıyon heraldee en fazla süreceği yarım saat bilemedin 31 dakka fazlası yokk

şaka bi yana saatinde orda olacağız umarımmmm

ooohoooooooooo neler olmuş burada,adanalı abi motorun hayırlı olsun-yeni arkadaşlar hoşgeldiniz,

Black dog rr furkan nerdesin lem sen

ne yane şimdi sen bana o kadarcık yolu ancak birbuçuk saattemi alırsın demek istiyonnn sen beni tanımıyon heraldee en fazla süreceği yarım saat bilemedin 31 dakka fazlası yokk

şaka bi yana saatinde orda olacağız umarımmmm
:farao: :farao:

yaw ya benim kafa basmadı yada bu iş bayaaaa karıştı bu ne yaw ortada kaldık kanka sana yanlız yolculuk görünüyo gibi ya neyse sabah ola hayrola ne deyim :)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi kadirli gezisinden geldik süperdi yaw
yemekler mi dersin::pizza:: kros gösterileri mi dersin dönüş yolundaki
hyosung-hayabusa yarışımı(!) dersin hele o virajlar offf süperdi ve inanılmas eğlenceliydi
küçük aksilikler olsada(!) süper eğlendim
ayrıca adem abiye cooookk tesekkürlerimi sunuyorum huzurlarınızda:rendeer:
hayabusa kullanamasamda:pale: artcı olmak bile süperdi :cat:
beni götürüp getiren (getirirken üstünden atıyodu beni ama düşmedim:p :mrgreen: )cok sevgili efendi isoya tesekkürlerimi sunuyorum
bi daha inmemi istediğinde söle canım atmaya calışma :p

bende sizlere katılmak isterdim ama sonradan haberim oldu ,hatta biraz önce yolda alp le karşılaştık o söyledi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar