hasancım merhaba nasılsın ? bu pazar nereye gittiniz ? kimler vardı ? 3 gündür resimleri bekliyorum.bu arada 2008 model/sıfır/yamaha ybr 125 aldım bugün.çok sevdiğim corvus'umu satacağım.görüşmek üzere.
hasancım merhaba nasılsın ? bu pazar nereye gittiniz ? kimler vardı ? 3 gündür resimleri bekliyorum.bu arada 2008 model/sıfır/yamaha ybr 125 aldım bugün.çok sevdiğim corvus'umu satacağım.görüşmek üzere.
Merhaba
Arkadaşlar bu haftasonuna güzel bir organizasyon yapalım. Geniş katılımlı, bol yemekli, güzel sohbetli bir gün yapalım diyorum. Herkese uyacağını düşünüyorum. En azından sezon açılışını tam yapalım. Herkesten öneri bekliyorum.
Önemli: Önümüzdeki günlerde bir yardım kampanyası başlatıcaz bu konuda da bu toplantıda biliglendirme yapacağım. Herkesi katılmasını rica ediyorum.
Uyarı: Gezi sırasında alkol alma ile ilgili kuralımızı biliyorsunuz arkadaşlar. Aklınızdan bile geçirmeyin.
Görüşmek üzere.
kardeş sohbet etmeden nasıl tanışabilirdik ki? kafadan msn e ekleyip "ben tanışmak istiyorum" şeklinde olmaz ki. lütfen böyle şeylere takılıp kalmayalım. ayıca senin bu yazdığın da çok bi farkı yok kusura bakma yani. iso kardeşimiz en azından msn şeklinde bir öneri sunmuş, sende o da yok. eleştirmek her zaman kolaydır, kolaya kaçmayalım lütfen
yaa nereye gidecez hafta sonu ona yoğunlasalım arkadaşlar yaws sezon açılışı
yapılsın artııııkkkkk
yaa nereye gidecez hafta sonu ona yoğunlasalım arkadaşlar yaws sezon açılışı
yapılsın artııııkkkkk
hayırdır nereye gidiyonn
ne sezonu yaw kış geldi bence o açılış degil kapanış olur gibi bundan sonra önümüz yagmur çamur:silent::silent:
Kardeş sen beni yanliş anlamişsin takıntı veya eleştiri degil benimki dikkat ettiysen maşallah dedim ben seviniyorum sizi böyle görünce :cat::cat:
kış sezonu açılısı kankaa yaws sende haa mendereste bi üşüdün die motorun brandasını çekecen heralde:farao::farao:
kanka hiç sorma dün motosikletin üstünde tir tir titredi sonra az kalsa üstüm düşüyordu hahahaha :queen::queen::queen:
:
kış sezonu açılısı kankaa yaws sende haa mendereste bi üşüdün die motorun brandasını çekecen heralde:farao::farao:
bizim önümüzde giderken bi denge kaybı gördüm ben dedim bu ölür bugün eve gidene kadar :queen::queen:
sende de artistlik diz boyu kanka haa massallah :cat:artistlik hareket bol sende soğuktan ölsende artisliğinden vazgeçmiyon :queen::queen:
kanka hiç sorma dün motosikletin üstünde tir tir titredi sonra az kalsa üstüm düşüyordu hahahaha :queen::queen::queen: