[Adana - MT]

abi biz geç gideriz 12:00 13:00 gibi çıkarız akşam iftarı belende yaparız sizinle ancak dönüşte olabilir o zaman biz ordayız hani iskenderun otoban çıkışı yani belende kapalı bi yol var ya ordayız yada belende tel varmı ben çıkıyorum şuan benim tel 05336220662 msn [email protected] ok görüşürüz

yaaa evvelce selamın aleyküm.bu adana mt bağımlılık olsa gerenk yaa ne zamandır giremiyordum bi girdim yine çıkamıyorum bu siteden yaa.hasan abii sana ayrıca selamlarr nasılsın inşallahh:):):)ilk defaa bu kadar uzun motorsuz kaldıııım öldürecem kendimi yaaa...

evt arkadaşlar dün gecenin bombasını anlatıyom dün gece cengiz namı diyar zion1
kankamla merkezparkın orda oturuyorduk sigara yaktık birertane ve içmeye başladık konuşurkene kankam diyor lo ayağıma bişeyker deyiyor hadi ya demeye kalmadı kankamı kucamda buldum hahaa one bir baktık kedi boyunda bir cardon farenin büyü hahah ne koptum aynı filim sahnsindeki gibi hahahahah :D :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar kankalar hatay adana gezilerini sağ salim bitirmiş bulunmaktalar cook şükür :)

kanka msn acsana yaws cabuukk!!!!

bizde bittik kankaaaaa ama cok zevkliydi hele hatay da şelale diye bir yer var herkesin görmesini tavsiye ederim :cat:

şimdi geçti de bir dahaki sefere hassa'dan ıslahiye'ye giderken akbez diye bir yer var orada tava yiyin böyyyylle bişe yok yaaa. 1 haftada 12 defa yedim,artık siz anlayın

şimdi geçti de bir dahaki sefere hassa'dan ıslahiye'ye giderken akbez diye bir yer var orada tava yiyin böyyyylle bişe yok yaaa. 1 haftada 12 defa yedim,artık siz anlayın

ok dostum ama umarım bir dahakine hepberaber gideriz :cat:

gelip beni biri alırsa olur yoksa hiç motora binmek istemiyorumm hatta görmekte istmiyorumm bittimm yaaaaaaaaaaaaaaa:)

görende fazla bir yol yaptık sanar kanki 617 km ne varki :mrgreen: ama güsel ve maceralıydı kankaaa bence degdi:cat:

adana mt yrn mübarek kandil günün bi iftarla şenlendirelim ne dersniz

allaaaaaah derim de halaaaaa uykum var:rendeer:

Son düzenleme:
hahahaha laa berkerim oLmazssa bize gelin bn yorgun oLacam dışarı çıkamam biliyorsun :) hıı?

gelip beni biri alırsa olur yoksa hiç motora binmek istemiyorumm hatta görmekte istmiyorumm bittimm yaaaaaaaaaaaaaaa:)

iso kardeş o yorgunlugu tahmin edebiliyorum.. boyun ve bel agrısı.. BELKİ GEZİP GÖRDÜĞÜN YERLERE DEĞİYO İLK GÜN.. ama diğer günler.. MOTOSİKLET BANA GÖRE DEĞİL Mİ ACABA diye düşünüyosun.... neyse iyidir iyidir..:cat:

MOTOSİKLET BANA GÖRE DEĞİL Mİ ACABA diye düşünüyosun.... neyse iyidir iyidir..:cat:

:queen::queen:
aynen öle düşünüyo bana motosikleti göstermeyin diyo hatta abartıp satacam bile diyoo :farao:

estafurullah haddimemi canım aaaa:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar