[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayşegül hoşgeldin sefa geldin aramıza :rendeer:

ama her sayfanın yarısını sen doldurursan 500 sayfayı da bulur adana mt :queen:

:queen::queen::queen:
naapiim cok konusuyoruumm :p

:queen::queen: bak 82 oldu bunuda ben doldururum:queen::p

Birkanım 100 ü msg mi seni kutLamak için sarf ediyorum diline saqLık dostum :)

Ohoo şenlenmiş buralar. Hayırdır mutlu bir durum söz konusu sanırım. Ne diyelim gezilerde görüşürz :mrgreen:

Bayramdan sonra arakadaşlar. Eski tempomuza kavuşuyoruz. Bol et yemekli, güzel güzergahlar ve güzel insanlar. Dolu dolu bir sezon açılışı yapıcaz. Sıkı durun :mrgreen:

Ohoo şenlenmiş buralar. Hayırdır mutlu bir durum söz konusu sanırım. Ne diyelim gezilerde görüşürz :mrgreen:

sık sık görüşecez inş hasan abi :)
ehliyete yazılıyorum bu arada :cherry:
amam şimdilik ehliyet izni kopardım motosiklet iznide koparınca hiç ayrılmam artık sizden :cherry:

ne gezmesi mali nişan var bu haftasonu iso p:mrgreen:azarını bize ayırcak yemek ısmarlıcak

tmm komple kanlıdivaneye gidelim gözlemeler isodan...

yani anıl beni biliosun.. benim böle bi münasebetim olsa söyletmem bile size direk derim pazara kanlı divaneye gidioruz gözlemeye menemen e... hesap bnden..
e tabi insanın içinde olması lazım..

Son düzenleme:
yarın kankalar hataydalar arkadaslar

seni bırakıp kankasıylamı gidio:silent:
bizde adamdan kanlıdivanede yemek istiyoruz.. adam kızı bırakmış bizemi bakar :p

:queen::queen:
gitsiiiinnn ne var bundaa:silent:
o kadar uzun yola istesede gitmem zaten 10 dk yolda koolarım ağrıyo zaten o motosiklette :)

seni bırakıp kankasıylamı gidio:silent:
bizde adamdan kanlıdivanede yemek istiyoruz.. adam kızı bırakmış bizemi bakar :p

:mrgreen::mrgreen:ben neleri bıraktım gidiyorum:pale: o bir günlük yengemi bırakmış çokmu bizde budur abicim söz verildimi dönmek yok 7-- 8 saat sona yollardayız hadeeeeee isooo gazamız mubarek olsun :cat::cat:

Olm benimle ilgili atıp tuttuklarınız için hiç bişey demiyorumm bende ilk fırsatta sizi atacam ama tutmayacamm:mrgreen:

Hakkaten kanka sen varya süpersinn adam kız arkadaşı hataya gitmesine izin vermiyo diye kızdan ayrıldı yaaa ne diyeyimmm önünde eğilecek adamsınn bu arada yol heyecanı geldi bana zaman geçmek bilmiyo sabah 4 olsaydıda çıksaydıkk sizde fotolara bakarsınız artıkkk:mrgreen:

Son düzenleme:
arkadaşlar bizde osmaniye gurubu olarak iskenderunda olacaz büyük ihtimal belene çıkar oradan otobanda yanlış yapılan bi yer var trafiğe kapalı orda bir iki drag bir iki tekteker döneriz geri eğer hataya gidiyorsanız görüşelim olurmu arkadaşlar adana osmaniye kardeş zaten bizde adanaya çok takılırdık ama malesef gezi mezi yok

haaa iskenderun gurubuda baya kalabalık çok iyi sizden iyi olmasın arkadaşlarımız var ok görüşürüz .

Son düzenleme:
abi tabiki görüşelimmm ama sabah 4,5 ta burdan çıkacazzz dolayısıyla biraz erken geçecez ordannn siz saat kaçta orada olacaksınız:rendeer:

janti msn açsana abiiii çabukkkk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar