[Adana - MT]

iso kaldır lem bunlarııı olmuyo bölee en efendi adanalıı:p senle tanıştıgıma cok sevindim yine görüşürüz inşallah.osmaniye mt yede beklerim saygılar

bende memnun oldum kardeşşş en kısa zamanda görüşmek dileğiyle güzel bi gündü teşekkür ederim:rendeer:zaten osmaniye adana antep kardeş olduk yavvvvv

Son düzenleme:
antep osmaniye adana ölümüne kankayıııııııızzzzzzz:):) herkese günaydınlar..bugün kuşlar agaçlar ciçekler böcekler bir başka güzeller sayenizde dün gelen butün arkadaşlara sornsuz sevgiler:rendeer::rendeer::rendeer:

bugün kuşlar agaçlar ciçekler böcekler bir başka güzeller

ahahaha havada aşşşkk kokusu var havada aşkk kokusuu varrr hayırdır looo kankaaa hayata bu kadar güzel bakmanın sebebi hikmeti ne olakii yoksamm hayır olamaz seni birisi ile paylaşmak zorundamı kalacamm dayanamam ölürüm kankaa kendi kendimi intihar ederimm :p:queen: ( len bana bak sakın bana yanlış yapma seni ilk öldürürüm sonra döverim anladın sen onu )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya ben gelemedim yemeğeeee :salut:
bi sonraki buluşma ne zamaaann:silent:

toplantıların günü belli olmamakla beraber her an her yerde aniden toplanmak gibi özelliği var adana mt'nin kankam zionun haberi olur oda size söylerr

ya ne zaman fotoları görebilcez
cok güselmiş gelemedim:pr: bari foto lara bakiiimmm :pale:

harbi iso ya resimler nerde...övdünüz övdünüz yemegi ama fotolar yok...görsek fena olmaz walla

vallaha ben şimdi yatmaya gidiyorumm akşama doğru aydemir açar konuyuuu herkeste foto var ekleyecek bende bendekileri eklerimm yavv dayıı övülmeyecek gibide değildi valla bomba etkisi yaratacakkk gibi sizide aramızda görmek isterdik ama artık kısmet daha sonraki organizasyonlara

adana mt de yeni bir yüz :p burcuya bir sormak lazım ekibine kabul edecekmi seni :p

dscn2200kb0.jpg
bi tane atayım doğru yer değil ama :p

arkadaşlar ben kendimi orda bir anda ümlü sandım her yerden flaş patlıyor ama her yerden o posisyondan en az 20 foto vardır toplam hahaha

pardon bayan yok mu bana mı öle geliyo :silent:
şimdi ben gelmiş olsam tek kız ben mi olcaktım :cyclopsan
adanadaki motorcu kızlara ne oldu yawss :silent:

sen tek değilsin burcumuz var bizim :mrgreen: kendisi grip şimdi dışarı çıkmıyo fazla :salut: bu hafta içi akşam toplanırız haberin olur seinde ama nasıl :silent:

ya yazarsanız buraya haberim olur
olmasmı :silent:

Sonunda oldu...
Adana'da sıcakların bitmesiyle birlikte halen kask takmayan kişiler polis tarafından çevrilerek cezaya tabi tutulmaya başladı...
Sabah işe gelirken 2-3 adet kasksız motorcunun güzel güzel ceza yediğini gördüm... Bekliyordum artık çünkü kaskımla bana garip garip bakan motoruculara şimdi ben gülerek bakıyorum...
İşin açıkcası işin ceza kısmında değilim, kask kullanmayıp kafayı yaranlar yüzünden çevremizdeki insanlar altımızdaki motorların ölüm makinası oluduğunu düşünüyorlar...

cem süpersin :cat:

adana mt de yeni bir yüz :p burcuya bir sormak lazım ekibine kabul edecekmi seni :p

:queen:

Adana mt ye girebilir myim diyo Burcu MT ye girebilr miyim demio ki :queen:

berker hatırlıorsan beniMMM grubuMMM muhabbetini, malinin espriyi de anlarsın :bounce:

merak etme yemezler :mrgreen:
1 yılda 1 fire verdi, o da temizlendi :queen:

:queen::queen::queen: espiriciyim ben espiriciiiii :queen::queen::queen:

ahahaha havada aşşşkk kokusu var havada aşkk kokusuu varrr hayırdır looo kankaaa hayata bu kadar güzel bakmanın sebebi hikmeti ne olakii yoksamm hayır olamaz seni birisi ile paylaşmak zorundamı kalacamm dayanamam ölürüm kankaa kendi kendimi intihar ederimm :p:queen: ( len bana bak sakın bana yanlış yapma seni ilk öldürürüm sonra döverim anladın sen onu )

lan o nameler sana sen benim ilk göz agrımsın kankaaaaaaa :rendeer:

aaaaaaaa ayıp ediyon şimdi burcu vaaaaar ondan sona hasan abimizin nişanlısı vaaarr sonacıma sen gelirsen bide sen olacaaan sona sonrası yok işte benim bildigim bukadar :):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar