[Adana - MT]

aaaaaaaa ayıp ediyon şimdi burcu vaaaaar ondan sona hasan abimizin nişanlısı vaaarr sonacıma sen gelirsen bide sen olacaaan sona sonrası yok işte benim bildigim bukadar :):):)

motor kullanan sadece burcu var, adinin tekidir :queen:

artçı olarak gelen çoook bayan var; eş, sevgili, dost, vs gibi sıfatlarla anılan :mrgreen:

burcu bu arkadaşımızda annesini kandırabilirse birtane alacak bilginize
ve iki bayan olacaksınız :)ayrıca burcuda bahsettigin gibi degil dir iyi kısdır benim tanıdıgım kadarınca:cat:

burcu bu arkadaşımızda annesini kandırabilirse birtane alacak bilginize
ve iki bayan olacaksınız :)ayrıca burcuda bahsettigin gibi degil dir iyi kısdır benim tanıdıgım kadarınca:cat:

inşallah alır :cat:

adi burcu :queen:

(bunun geyiğini yapmayın, kendime adi derim, siz bana demeyin, istisnalar diebilir (msn'de tabi) ) :mrgreen: harbi adiyim yaaa :queen:

inşallah alır :cat:

adi burcu :queen:

(bunun geyiğini yapmayın, kendime adi derim, siz bana demeyin, istisnalar diebilir (msn'de tabi) ) :mrgreen: harbi adiyim yaaa :queen:

peki sen burcuyu benden iyi tanırsın öyle diyosan öyle olsun:mrgreen::mrgreen::mrgreen::cat:

zion1 msn açarmısn ++
hayırdır inşlah bana kimse cvb yazmıyor neden lütfen bu msj alıntı yaparmısn arkadaşlar pc de bir sorun olmadınıa bakim hahah

alır alır 25 karaktere başlıcam haaa

pazar günü sınır ötesi gezi yapıcaz arkadaşlar gelmek isteyenler listeye ismini yazdırsın:mrgreen:

Son düzenleme:
Sayın Adana mt Pazar günü yapılacak gezimize bütün herkesi davet etmek istiyorumm şimdilik sadece zion ve ben varız gelebilirseniz yorucu ve güzel bi yolculuk olacak

GÜZERGAH:

Adana-İskenderun-Hatay-Altınözü-Suriye sınır kapısından-Yayla dağı-Harbiye -Antakya merkez ve dönüş Adana

tahmini toplam km 600 olacaktır Hatayın ilçeleri arası geçiş köy yollarından olacak aynı gün dönüş yapılacak geziyle ilgili açacağım konunun linkinide buraya ekleyecem gelmek isteyen arkadaşların isimlerini yazarımm

Sayın Adana mt Pazar günü yapılacak gezimize bütün herkesi davet etmek istiyorumm şimdilik sadece zion ve ben varız gelebilirseniz yorucu ve güzel bi yolculuk olacak

GÜZERGAH:

Adana-İskenderun-Hatay-Altınözü-Suriye sınır kapısından-Yayla dağı-Harbiye -Antakya merkez ve dönüş Adana

tahmini toplam km 600 olacaktır Hatayın ilçeleri arası geçiş köy yollarından olacak aynı gün dönüş yapılacak geziyle ilgili açacağım konunun linkinide buraya ekleyecem gelmek isteyen arkadaşların isimlerini yazarımm

iso gezi planlarımı çalmaya mı kalkıosun ::ranntign

şaka bir yana aklımdan geçiordu sen yazmışsın

ben üç hafdadır bunun planlarını yapıyodum gecen toplantı dada hasan abiye söylemiştim ama birinde kankamı kandıramadım bu hafta gaziantepleydik kısmet kankamıda tam tava getirmişken gerekli yerlerden izini koparmışken bu hafta sonu start verecegiz gelecek arkadaşlara kapımız açık:)

Adana MT'ye

Ben ve arkadaşlarım adına
bu güzel iftar için başta efendy_iso ve lastromantic olmak üzere
emeği geçen bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederiz.

sizleride bekleriz.

Osmaniye-Kadirli mt.

:rendeer::rendeer::rendeer:

Adana MT'ye

Ben ve arkadaşlarım adına
bu güzel iftar için başta efendy_iso ve lastromantic olmak üzere
emeği geçen bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ederiz.

sizleride bekleriz.

Osmaniye-Kadirli mt.

:rendeer::rendeer::rendeer:

arkadaşlar bizlerde size ve antep grubuna çok teşekkür ederis .o kadar yolu bizlerle beraber olmak için katedip geldiniz . katılan tüm arkadaşlara teşekkürler yeni buluşmalarda yine birlikte olmak dileği ile.

merhaba adana-MT, toplantılara, gezilere gelmeye gelmeye pas tuttum unutuldum galiba :) pazar günkü geziye bende gelmek isterim, memleket sonuçta, iskenderuna kadar artçı gelir ordan kendi motorumla devam ederim, oruç olmayanlara da bi çay molası olmuş olur...
çarşamba günü veya hafta içi bi ara toplanırsanız haberinizi bekliyorum..

Evet arkadaşlar bu hafta buluşacakmıyız ? Havalar bozmadan bi görüşse idik cümbür cemaat :)

birisi burdaki mesajları silmişşşş len yazdığım yazıları gereksiz gören bi modmu varr yoksam nerde benim mesajlarımmmmmm:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bulusmaya gelmek isterim ama saat kacta cıkılacak nerde bulusulacak
ayrıca ben gelebilecekmiyim araçsız birkimse olarak :cherry::silent:
bunların cevaplarını alabilirmiyim mümkünse :silent:

orda kimse yoooookkkk muuuu:silent:
neden sorularıma cevap alamıyorum ben yaaaaa :salut:

Son düzenleme:
ben bulusmaya gelmek isterim ama saat kacta cıkılacak nerde bulusulacak
ayrıca ben gelebilecekmiyim araçsız birkimse olarak :cherry::silent:
bunların cevaplarını alabilirmiyim mümkünse :silent:

orda kimse yoooookkkk muuuu:silent:
neden sorularıma cevap alamıyorum ben yaaaaa :salut:

kıs ben götürecem seni demiştim yaa:mrgreen:beyenmiyomusun yoksam cinliyi:)

ben üç hafdadır bunun planlarını yapıyodum gecen toplantı dada hasan abiye söylemiştim ama birinde kankamı kandıramadım bu hafta gaziantepleydik kısmet kankamıda tam tava getirmişken gerekli yerlerden izini koparmışken bu hafta sonu start verecegiz gelecek arkadaşlara kapımız açık:)

ne demek kankaaaa gerekli yerlerden izin alındı,,,kankamı kandırdım felen bak harbideen tenhada kıstırrrrrrrrrrrrrrııım seni haaaaaa :)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
satmayasın soora beni ben kankamla gidecem diye!!
bak cok kırılırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar