[Adana - MT]

lan iso iso diyon bizi adam yerine koymuyon mu alacagın olsun dostum bir cukura düştük diye gözden demi düştük.......:farao:

ha bu arada bana her yer parisss yumurtalık olur kız kalesi olur. olur da olur yaniiii duruma göre:cat:

bide apamıza yeni katılan arkadaşlar var onlarda hoş gelmiş sefalar getirmiş

ayıp sana kanka orda senin bir suçun yok ki hem sen benim kankamsın sen nasıl yazmışsın buları buraya iso da kankam sende kankamsın ve bizimle tanışanlar onlarda kankam olacak ölümüne kankayız :rendeer:

ayıp sana kanka orda senin bir suçun yok ki hem sen benim kankamsın sen nasıl yazmışsın buları buraya iso da kankam sende kankamsın ve bizimle tanışanlar onlarda kankam olacak ölümüne kankayız :rendeer:

yaw takılıyoz insan sevdigine naz yaparmış bilmiyonmu :rendeer::rendeer::cat::queen:

hımm biliyom bu ara o kn kimi resimdeki

yaw sana linkini yollamıştım ya 2006 konya drag yarışları şampyonu mondial 150 nin resmi ooohoooo ooo bakmadın mı yaz google ye çıkar yada formda mondial bölümüne tıkla ordada var testettik ya seninle 400 mt de bunu geçmek gercekten zor benden demesi :queen: :cat::cat::cat::cat:

walla benim rx en son 143 gösterdiydi ne zamandı acep unuttum, her ne isem baaaalım maaaalım nereye gidiyoruz karar verdikmi anlaşalım hi i olmazmı,balık tutma olayı olabilir bende 8,10 dne olta var ama çıkarmı balık bilmem

arkadaşlar neden msn i tercih etmiyorsunuz????
muhabbetinizin havası chat kıvamında da....

cengizim kurban olduğummm seni fena keklemişler mondial drag şampiyonu öylemii hahahahahahah lan karnım ağrısı gülmektennn

evet ölümüne kaankayız

Adanalı motorcu arkadaşlarım neredeler,yaz geldi çiL yavrusu gbi dagıLdımı herkes :)

dün gittinizmi gezi var diyordun cengiz

sağolasın kardeş bir ara buluşup tanışalım diyorum :)

birde arkadaşlar ben bir tane ramzey motor buldum fakat motor büyük olduğu için evin içine girmesi sorun olur diye alamıyorum ufak ve güzel bir motor tavsiye edebilirmisiniz diye soracaktım varsa bildiğiniz satacak bir arkadaş bana haber edermisiniz resimi olursa sevinirim bu yarış motorlarının ufak olanlarından

Son düzenleme:
dün gittinizmi gezi var diyordun cengiz

sağolasın kardeş bir ara buluşup tanışalım diyorum :)

birde arkadaşlar ben bir tane ramzey motor buldum fakat motor büyük olduğu için evin içine girmesi sorun olur diye alamıyorum ufak ve güzel bir motor tavsiye edebilirmisiniz diye soracaktım varsa bildiğiniz satacak bir arkadaş bana haber edermisiniz resimi olursa sevinirim bu yarış motorlarının ufak olanlarından

bana özelden msn yada ceb tlf no sunu at konuşuruz şlu anda cengiz kankam yok :rendeer:

yaw ne oldu kimse yok mu alllllllllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooo zion iso barrokas ne oldu u millete nerdesiniz siz yaww allooooooooo

Son düzenleme:
alooooooooooooooooooo sevgili arkadaşlar benide Hataydan fahri dostunuz olarak kabul edin ben askerden geldim bizimkiler bir dagıldı geri toplayamadık.burda model büyütenin burnu büyüyor bayyyyyyyyyyyy

17-20 ağustos tarihleri arasında datça

Evet millet 17-20 ağustos tarihleri arasında henüz tam belli olmayan birgünde Adanadan Datça(muğlada) ya yola çıkmayı planlıyorum.İmkanı olan arkadaşları beklerim.Güzergah olarak daha serin daha geniş yollu ve dlayısıyla hızlı oplacağı için pozatnı konya ısparta denizli muğla düşünüyorum.Gezi gününe kadar fikrim değişebilir sahilden gidebilirm.Hatta mersin yolunda yl ayrımında bile fikrim değişebilir:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar