[Adana - MT]

Ailem orda kalıyor.Bende gidip yaklaşık bir ay kalacam.Yanımda yol arkadaşlığı yapacak arkadaşımıda misafir edebilirm.Amaç tatil yani.

bak şansa bak yavvv para olur fırsat olmaz para olmaz fırsat olurrr ne zaman ikisinide denk getirecem bilmiyorummm :) sana sorunsuz yolculuklar dostummmm

bak şansa bak yavvv para olur fırsat olmaz para olmaz fırsat olurrr ne zaman ikisinide denk getirecem bilmiyorummm :) sana sorunsuz yolculuklar dostummmm

dostum senin iki yakan bir a r a y a gelmez bundan sonra :queen::queen:marketler kıralıııııııııııı olmak kolaymı:cat::rendeer::queen::queen:

dostum senin iki yakan bir a r a y a gelmez bundan sonra :queen::queen:marketler kıralıııııııııııı olmak kolaymı:cat::rendeer::queen::queen:

kralmı dedin kim hani nerde ben lion club kuruyorum senin haberin yokk vezirimin isminin baş harfide furkan sanada kıytırık bi görev veririm artık :queen:

kralmı dedin kim hani nerde ben lion club kuruyorum senin haberin yokk vezirimin isminin baş harfide furkan sanada kıytırık bi görev veririm artık :queen:

isooo vezir olan rezilde olur:mrgreen: ben kafama göre takılmayı tercih ederim sagol emir altı bizi bozarrrrrr...robin hooottt olacam ben:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bende fahri kardeşiniz merih.motor makine fuut motorlu avukat ve diger arkadaşlalara selamlar

yaw iso vezirim ney anlamadım almanyadan geldiyim için idare et yani şimdi ben mi seni yönlendirecem anlamadım ki eyer öylese uyar motorumu yıkatır
çabuk :cherry::cherry::p:mrgreen:

bende fahri kardeşiniz merih.motor makine fuut motorlu avukat ve diger arkadaşlalara selamlar

ha ha bizim nickler niye yok ha söyle bakim hep büyükler demi:p hem sen adanaya geliyon mu nerde oturuyon ha bu arada hoş geldin unutum :p haha

cengiz bana kalırsa bir araya gelir allahın iziniyle dur daha yaw adam yeni açtı dükanı ha belki marketler kralı olamaz haha çünkü nedeni yok hahahaha :cherry::p

hele bi sor bakayım altı aydır kendi motorumu yıkayabiliyormuyumm çamurluktaki birikmiş çamur yüzünden nerdeye teker dönmüyo

hahaha kanka yaw yıka sende geçen gördümde fareler benzin hortomunı yiyorlardı ve her yeri küf pas tutmuş gibiydi hahahaha :p

eğleniorum ama okurken :p
eskiden doktor bize kızardı msne gidin die..

haa bide msj yazma sayı 660 kalsın hep :p

Son düzenleme:
Adanalı motorcu arkadaşlarım neredeler,yaz geldi çiL yavrusu gbi dagıLdımı herkes :)
evet kimse kalmamış... iyide olmuş önceleri kayda değer geziler olurdu ve hala oluyo yüreklerine motorlarına sağlık ama bu işler kadın gibi hamur açıp börek yapmakla olmuyo ...iyi organize mükemmellik ister açılan hamurun üstüne kaşar peyniri atmayada benzemez ..işallah tekrar adana mt eski günlerine döner :cat:

evet kimse kalmamış... iyide olmuş önceleri kayda değer geziler olurdu ve hala oluyo yüreklerine motorlarına sağlık ama bu işler kadın gibi hamur açıp börek yapmakla olmuyo ...iyi organize mükemmellik ister açılan hamurun üstüne kaşar peyniri atmayada benzemez ..işallah tekrar adana mt eski günlerine döner :cat:

ertuğrul yorummu yaptım pizzamı anlamadım ya hayırlısı bakalım:p

Herkese selam.Yarın (c.tesi) Adanalı 7-8 motosikletci arkadasım ile 2 günlügüne kamp yapmaya Mersin tarafına gidiyoruz.Geldigimizde detaylı olarak Gezi notlarını ve fotograflarını sizlerle paylaşacagım.Umarım eski Adana mt ruhunu tekrar canlandırabiliriz :) Bu gezi biraz grubumuza yönelik oldu ama ilerde daha başka gezilerimizde motosikletci arkadaslarımızıda davet edecegiz.Herkese iyi günler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar