gnusher bir iş içinmi yoksa sadece gezmekmi.yada neden orası.
gnusher bir iş içinmi yoksa sadece gezmekmi.yada neden orası.
Ailem orda kalıyor.Bende gidip yaklaşık bir ay kalacam.Yanımda yol arkadaşlığı yapacak arkadaşımıda misafir edebilirm.Amaç tatil yani.
bak şansa bak yavvv para olur fırsat olmaz para olmaz fırsat olurrr ne zaman ikisinide denk getirecem bilmiyorummmsana sorunsuz yolculuklar dostummmm
dostum senin iki yakan bir a r a y a gelmez bundan sonra :queen::queen:marketler kıralıııııııııııı olmak kolaymı:cat::rendeer::queen::queen:
kralmı dedin kim hani nerde ben lion club kuruyorum senin haberin yokk vezirimin isminin baş harfide furkan sanada kıytırık bi görev veririm artık :queen:
bak şansa bak yavvv para olur fırsat olmaz para olmaz fırsat olurrr ne zaman ikisinide denk getirecem bilmiyorummmsana sorunsuz yolculuklar dostummmm
kralmı dedin kim hani nerde ben lion club kuruyorum senin haberin yokk vezirimin isminin baş harfide furkan sanada kıytırık bi görev veririm artık :queen:
bende fahri kardeşiniz merih.motor makine fuut motorlu avukat ve diger arkadaşlalara selamlar
dostum senin iki yakan bir a r a y a gelmez bundan sonra :queen::queen:marketler kıralıııııııııııı olmak kolaymı:cat::rendeer::queen::queen:
burdayım
yalancı seniii :mrgreen:
bu soruyu ben de soruyorum :silent:
bazen ben de 33 plakalı olabiliyorum (cbr 125 repsol ile)
evet kimse kalmamış... iyide olmuş önceleri kayda değer geziler olurdu ve hala oluyo yüreklerine motorlarına sağlık ama bu işler kadın gibi hamur açıp börek yapmakla olmuyo ...iyi organize mükemmellik ister açılan hamurun üstüne kaşar peyniri atmayada benzemez ..işallah tekrar adana mt eski günlerine döner :cat:Adanalı motorcu arkadaşlarım neredeler,yaz geldi çiL yavrusu gbi dagıLdımı herkes![]()
evet kimse kalmamış... iyide olmuş önceleri kayda değer geziler olurdu ve hala oluyo yüreklerine motorlarına sağlık ama bu işler kadın gibi hamur açıp börek yapmakla olmuyo ...iyi organize mükemmellik ister açılan hamurun üstüne kaşar peyniri atmayada benzemez ..işallah tekrar adana mt eski günlerine döner :cat:
börek yaptım abicim börek:queen:ertuğrul yorummu yaptım pizzamı anlamadım ya hayırlısı bakalım![]()